Üldiselt:
Viimase puhkuse ajal tekkis olukord, kus ühel metsateel ei julgenud enam naise Xsaraga edasi minna. Lihtsalt tekkis vaistlik tunne, et järgmisest mudaaugust enam läbi ei saa. Siis hakkas peas uuesti kummitama kunagine mõte uaz kaubikust matkabuss teha ja kõik muudsugused hullud fantaasiad. Kui tugevalt rahakotist kinni haarasin, tiris see mind kahe jalaga maa peale tagasi ja pani siit ja sealt lugema, mida siis tegelikult osta tasuks. Kuna kaht autot korralikult hooldada läheb ilmselt liiga kulukaks, siis peaks nö. uus auto, igapäeva sõite ka tegema. Päris igapäevaselt õnneks autot kasutama ei pea, aga selliseid asjaajamise sõite tuleb ikka pea iga nädal. 100-200km sõidu võiks seega ära teha nii, et käsi tugevaks ei pea roolima - jimny moodi lühikesed siis ei sobi. Käikude vahetamisega peaks ka auto hakkama saama. Olgu veel mainitud, et minu sõidukogemused kõva katteta teedel on olematud. Seda viga peaks järgmine sõiduk hakkama siis parandama. Tehnilist taipu mõnevõrra on, aga keskmiseid ja keerukaid remonttöid ise ei tee.
Asja juurde:
Ostujõud panga abita oleks 1500-2000 raha. Sellesse auku jääb Cherokeed ja Explorerit. Üldiselt on mulle mulje jäänud, et Cherokeed on hõlpsam üle talve pidada ja et ta läheb ka rohkematest kohtadest kõrvalise abita läbi. Kas selle raha eest tasub osta Cherokee xj, või mingi muu masin? Kui suurte kuludega peaksin arvestama kui kavatsen sellele ka, isu kasvades, differentsiaali lukustamise variandi luua? Kere tõsta? Mida ma veel, enne otsuse langetamist küsima\teadma peaksin?