Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
Müüa uued Bilstein B6 amordid Land Cruiserile.
Esiamort 24-010047 peaks sobima J6 ja J7 kerega Land Cruiserile, hind 100€ tk
Tagaamort 24-011327 peaks sobima J6 kerega Land Cruiserile, hind 85€ tk
Tervist! Pretendeeriks super heale hinnale võtaks kõik neli ära! Lugu selline et on plaan osta komplekt uusi amorte hj60-ele! Plaanile osta midagi asjalikumat paari tollise tõstega , aga hea hinna puhul llükkaks oma ostu soovi edasi ja lepiks tavalistega ( sinupoolt pakutud) käputäis need läbi ja siis vaataks midagi asisemat , nii et mis oleks siis viimane super hind kogu komplektile ( neljale amordide) ? Jään huviga ootama !
Tervitusi
Ma tahaks ennem siis huviliste autode amortide mõõte saada sest üle jäid nad sellepärast, et see vend kes need tellis, tema "tehasevedrustusega" amortide kõrval nägid need üsna haledad välja.
No kataloogi järgi on õiged asjad, mul on esimeses postituses koodid ka kui keegi tahab ise üle kontrollida. Mõõtmise asja räägin sellepärast, miks nad üldse üle jäid mul. Minu arvates oli see auto ümber ehitatud ja kõrgem kui tavaline Land Cruiser aga omanik väitis et amordid on originaalid seal all. Nüüd peakski keegi ära mõõtma, kellel on all kindlalt originaalamordid. Piisaks isegi enam-vähem jämeduse mõõtmisest ilma alt ära võtmata sest tema amordid olid tükk maad jämedamad kui need Bilsteinid. Amortide jaehind on kokku 450€ nii et 250€ peaks küll hea hind olema
Ei saa kahjuks abiks olla tuvastamisel, kuna mul on seal all juba OldManEmu amordid,mis on nüüdseks suhteliselt surnud , sealt see plaan alguse sai. Korraks tekkis mõte et nii ajutiselt võtaks! Aga siiski ostan ikka samad vigurid asemele! Nii et ei oska neid õigeid mõõte jagada!
Esimesse postitusse lisatud pildid mõõtudega lahtiselt ja enam-vähem kokkusurutuna. Enam-vähem sellepärast, et üksi oli neid kehva kokku suruda ja samal ajal mõõta