Mida keegi paaki kallab?

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
fanatt
Fitting 38"

Re: Mida keegi paaki kallab?

Postitus Postitas fanatt »

TiitR kirjutas:
Movistar kirjutas:Milleks on vaja diiselauto paaki valada midagi muud peale diisli ?
Eks ta ole, et näiteks kehvemal järjel olevad "ärimehed" otsivad alternatiive odavamale veohinna tariifile ja siis kekkavad kliendi ees oma odavama pakkumisega :evil:
... ja riigikogumehed saavad ka liiga palju palka, ja õues ei ole nii soe kui oli ennem, ja seagripp liigub.... Ma arvan et see on ka nende "ärimeeste" süü kes tanklas ei tangi.
Kasutaja avatar
Roostekoll
Fitting 38"

Postitus Postitas Roostekoll »

Ei saa mölisemata jätta.
Kuda üldse oleks lood puugaasiga sõitmisel? Kui siin vikipeediaid uskuda, siis puugaasi tootmine on küllaltki kõrge kasuteguriga.
Muidugi selleks, et saada 360liitriga võrdväärselt kütet, on vaja tonni jagu puitu :roll:
Osad inimesed tõmbavad end kasvõi pooleks, et kusagilt kopikat säästa - arvestamata, et aeg on ka väärtus.
Trafoõliga ringi paarutajatest olen ise ka kuulnud ja olen mäkdoonaldsi-meeste tuules sõitnud. Need viimased pole just meeldiv kogemus olnud.

Bisnise aspektist annab iga näpistamine ja tõmmekas jällegi meite banaanivabariigi ettevõtlussektoris eelise. Nii need värvilised ja sätendavad mehed saavadki eelise.
Laias laastus ausa äri ajamine on raske, seda nägin ühe oma kunagise ülemuse pealt, kes tõmbas pudi ninna ja siis tuli mulle seletama, kuidas mul tootmises palkasid tõsta ei saa.
Trolle pole olemas
Kasutaja avatar
Lauri-L
Fitting 44"

Postitus Postitas Lauri-L »

Biodiislit ei leia kusagilt soodsalt ?
Seegi ju hea asi suvel sõitmiseks, jahedate ilmadega pidavat ära hanguma.
Midagi olen kuulnud ka sinise pleegitamisest miskise hüdro õliga vms (võib ka vabalt naised saunas teema olla).
Vana mootori õliga sõitvaid mehi olen küll näinud, diisliga pooleks ja paaki.
Samurai

Düssograafia käes kannatan !
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

Lauri-L kirjutas: Midagi olen kuulnud ka sinise pleegitamisest miskise hüdro õliga vms (võib ka vabalt naised saunas teema olla).
.
Nägin oma silmaga kunagi jõgeval, kuidas üks vanapapi omal punast diislit päikse käes pleegitas.
Terve õue oli 2l läbipaistvaid pudeleid ja 5l punase küttega kanistreid täis.
Ja saadanas pleekiski valgeks. vana valas seda oma diisel orioni paaki just nii palju, kui sõita vaja oli,
kuna pimedas paakis pidi küte väidetavalt mõne aja mõõdudes punaseks tagasi minema :roll:

Viimase kohta ei tea ütelda kas on tõsi või ei, aga punase kütte sai valgeks küll..
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kalamiis
Rookie

Postitus Postitas Kalamiis »

Puhast biodiislit meil jaekaubanduses vast ei liigu üldse, mujal euroopas pidid olema seevastu keskkonnanõuetes ette nähtud, et mingi osa diislist on bioloogilise päritoluga. Rapsiõli hind on meil üldiselt nii kallis, et see ei tasu ära, kuigi valmistamisprotsess ei ole väga keeruline.
Puhta biodiisliga psõites peab paraku vanemat tüüpi diislit vähe übmber ehitama, kuna puhas biodiisel on üsna happeline ja hakkab voolikutele. Lisaks biodiislit kulub rohkem, kuna ta reageerimisvõime ei trumpa fossiilset üle. Hangusmisprobleemid lahendab keemiline lisand.

Sinise küttega on see teema, et värv saadakse maha seda happega läbi pestes, hiljem peab jälle pesema selle happe sealt välja. Pleegitamine toimib ka hästi, kuid aeganõudev tegevus.

Ühesõnaga läbi käidud teema ja kokkuvõttes point puudub, lihtsam on statoili ja riigikogulasi kiruda ja tanklast püstol paaki panna. Aeg maksab, autoremont maksab ning tolliametnik ütleb ka hiljem palju see kõik kokku maksab.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

fanatt kirjutas:
TiitR kirjutas:
Movistar kirjutas:Milleks on vaja diiselauto paaki valada midagi muud peale diisli ?
Eks ta ole, et näiteks kehvemal järjel olevad "ärimehed" otsivad alternatiive odavamale veohinna tariifile ja siis kekkavad kliendi ees oma odavama pakkumisega :evil:
... ja riigikogumehed saavad ka liiga palju palka, ja õues ei ole nii soe kui oli ennem, ja seagripp liigub.... Ma arvan et see on ka nende "ärimeeste" süü kes tanklas ei tangi.
Point? :roll:
rivo
Mudder

Postitus Postitas rivo »

Biodiisliga see asi ka veel, et uued ja moodsad diislid seda ei kannata. Mul tööautol paagiluugi peal kohe kirjas ''NO BIODIESEL''. Tangin Statoilist ja kütusega pole viimase 7 aastaga probleemi olnud. Eelmise sõidukaga, BMW TDS, sai hulga kasutatud hüdroõli läbi lastud. Suvel diisliga enam-vähem pooleks ja käis nagu kell. Mootor käis vaiksemalt, minek oli teravam. Peale poolteist aastat hüdrotamist ei täheldanud küll mingeid kõrvalekaldeid mootori töös. Hüdroõli oli/on tasuta käes, muidu poleks viitsinud jamama hakata.
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

Poest toiduõli eur liiter ja otse paaki. Mitte midagi ei pea ringi tegema. Ei pea isegi diisliga poolitama. :twisted: Kõikide autodega jah nii muidugi teha ei saa.

Terv.
RAMBO
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

RAMBO kirjutas:Poest toiduõli eur liiter ja otse paaki. Mitte midagi ei pea ringi tegema. Ei pea isegi diisliga poolitama. :twisted: Kõikide autodega jah nii muidugi teha ei saa.

Terv.
RAMBO
Sellist hinda pole ammu. Viimane kord oli alla euro 2007 aastal Tartu turus. http://www.tartuturg.ee/dayprice.php?ac ... Toidu%F5li
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”