Defender undab
Moderaatorid: Landy, Moderators
Defender undab
Tere!
Mure järgmine: Defender on hakanud undama, see lööb välja siis kui vajutada 4-5 käiguga kergelt gaasi kiiruse 50-80 km/h juures, nii kui vedu järgi tuleb hakkab eestpoolt vaikset ebatervet undamist kostma. Kui vedu järgi pole kas siis gaas üleval, käik väljas või sidur all, siis ei unda. Kui gaasi äkkiliselt vajutada siis ka undamist pole. Õlid normis, laagrid uued, miski ei kuumene ega loksu, rehvid General Grabber ST 235/85/16 (suht linnasõidu omad).
Milles võiks asi olla?
Mure järgmine: Defender on hakanud undama, see lööb välja siis kui vajutada 4-5 käiguga kergelt gaasi kiiruse 50-80 km/h juures, nii kui vedu järgi tuleb hakkab eestpoolt vaikset ebatervet undamist kostma. Kui vedu järgi pole kas siis gaas üleval, käik väljas või sidur all, siis ei unda. Kui gaasi äkkiliselt vajutada siis ka undamist pole. Õlid normis, laagrid uued, miski ei kuumene ega loksu, rehvid General Grabber ST 235/85/16 (suht linnasõidu omad).
Milles võiks asi olla?
autod UAZ-469 (sõjaväe reduktorsildadega) ja UAZ-469B (kolhoosnik)
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Minu oletus, et esi differ kulunud. Seda on varasemalt Land Roveritel juhtunud. Paremal juhul pääsed laagrite vahetusega. Veiko-onu võib vast täpsemalt seletada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Defeka läbisõit alles 4000,- km, ei tohiks kulunud olla. Undamine ise suhteliselt vaikne aga häirb just see, et enne ei unnanud.Landy kirjutas:Minu oletus, et esi differ kulunud. Seda on varasemalt Land Roveritel juhtunud. Paremal juhul pääsed laagrite vahetusega. Veiko-onu võib vast täpsemalt seletada.
Garantii olemas, aga ega nad seal ka mingid geeniused pole ja sihukeste pisiprobleemidega kus nagu midagi katki pole tegeleda ei taha. Üldiselt viga vist selge: kolmel rattal tasakaalustamise balansid olemas, esimesel paremal aga pole, ju on kaduma läinud. Vaevalt, et rattas ilma balansita ideaalselt taskaalus on.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Seda ruttu vuta-vuta undamise saatel esindusse ja nüua LR hoolduspäälikut. Ütle, et oled see 4x4.ee undava difriga kodanik ja mured lahendatakse!Veiko kirjutas:Undamine EI ole pisiprobleem.Kui undamine lõppeb siis on tavaliselt kahjustused palju suuremad.Rehv ei unda kui ta tasakaalustatud ei ole.Sellest tekib vibratsioon.
Veiko
-----------------------------------------------------------------
Ma võin sulle öelda mida mulle Auserist öeldi, kui ma ütlesin et mul esisild undab: Sellise läbisõidu ja vanuse kohta on see NORMAALNE
.
Siis kiire külastus offroadservicesse ja tulemus- taldrikus oli auk sees, laagreid võis ainult ettekujutada, et need seal kunagi olid.
Facto ütles, et kui õnnestuks parandada siis ca 25k ja kui ei siis uus natuke üle 40k kr
Siit tänud tommile(maasturid) kellelt sain uue diffri
Siis kiire külastus offroadservicesse ja tulemus- taldrikus oli auk sees, laagreid võis ainult ettekujutada, et need seal kunagi olid.
Facto ütles, et kui õnnestuks parandada siis ca 25k ja kui ei siis uus natuke üle 40k kr
4000km ls??? taldrikut parandada??? 25K?H.K kirjutas:Ma võin sulle öelda mida mulle Auserist öeldi, kui ma ütlesin et mul esisild undab: Sellise läbisõidu ja vanuse kohta on see NORMAALNE.
eem, mismõttes nagu?