Saarlased kogunege
Moderaator: Moderators
Re: Saarlased kogunege
Ma kirjutan korra veel 01.novebmrist.
Meie tiimikaaslane Margus tahab oma sünnipäeval korraldada ühe safari sõpradele ja otsib nüüd 6-7 masinat juhtidega, kuhu oma rahvast peale panna. Ta lubas kütuse kompenseerida. On huvilisi, kas saame sellise hulga kokku?
Tean, et isegi Aare andis lootust, et saab oma Wrangleri käima selleks ajaks. Vähemalt Sultsiks lubas ta võistlemas olla.
Meie tiimikaaslane Margus tahab oma sünnipäeval korraldada ühe safari sõpradele ja otsib nüüd 6-7 masinat juhtidega, kuhu oma rahvast peale panna. Ta lubas kütuse kompenseerida. On huvilisi, kas saame sellise hulga kokku?
Tean, et isegi Aare andis lootust, et saab oma Wrangleri käima selleks ajaks. Vähemalt Sultsiks lubas ta võistlemas olla.
TR1 - SÖÖRIK
Hea meelega tuleks!
Aga mina tulla ei saa, hea kui järgmise aasta alguseks masina löögivalmis saab.
Aga mina tulla ei saa, hea kui järgmise aasta alguseks masina löögivalmis saab.
Sämmy Offroad Team
Tuleks küll kuid kahtlen, et sellel ajal Eestis olen.
-
- Got ARB and Nitrous?
100 % ei luba, aga tahan omaga ka kohal olla kindlasti:).. peaks siis enda sama pisikese juubeli ka kuu aega varem ära 
parimat,
Alar

parimat,
Alar
3f&n navigaator
asko4x4 kirjutas:Ma kirjutan korra veel 01.novebmrist.
Palju rahvast muidu on? Kus kandis metsa?
Viimasel ajal popiks läinud 2 kohalised autod , niiet rahvast kehv vedada.
Priit
ja kohale tulevad 5 autot millese mahub kokku 5 inimest veelasko4x4 kirjutas:Mult telliti vähemalt 5 autot juhtidega

Võid ju huvipärast küsida palju rahvast on, siis teab edasi mõelda.
Priit
-
- Got ARB and Nitrous?
Novembriks on maa nii pehme et peab vist vintsi heaga ära õlitama ..
Ühesõnaga üritan kohal olla 

Sinu autopeale mahub ju terve sünnipäeva seltskond ärajyrxixx kirjutas:Novembriks on maa nii pehme et peab vist vintsi heaga ära õlitama ..![]()
Ühesõnaga üritan kohal olla

Priit
- tuningman
- I live off from the mud
usun, et saan novembriks oma troopeli ka mantee legaalseks, kui mulle mõned jupid leitakse.
vajalikele osadele võib pakkumisis siia http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=7&t ... 96#p328196 teha.
sel juhul oleks minu masinas 2 vaba kohta.
vajalikele osadele võib pakkumisis siia http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=7&t ... 96#p328196 teha.
sel juhul oleks minu masinas 2 vaba kohta.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Pühapäeval siis atv- rahva väljasõit Kaali kandis. Kogunemine kell 11.
http://atv-sport.net/viewtopic.php?f=29 ... &start=150
http://atv-sport.net/viewtopic.php?f=29 ... &start=150
Outlander 800
Hei saare offroaderid
Nädalavahetusel tekkis ühe offroadi seltskonnaga (kes siinset foorumit ei kasuta) teema, et võiks Facebookis ka ühine grupp olla.
Nüüd on siis olemas FB-s grupp nimega Saare Offroad Klubi - www.facebook.com/groups/saareoffroadklubi.
Edaspidi võiks kõik meie ühised väljasõidud ja piltide jagamised ka sinna panna.
Liituge julgelt!
Nädalavahetusel tekkis ühe offroadi seltskonnaga (kes siinset foorumit ei kasuta) teema, et võiks Facebookis ka ühine grupp olla.
Nüüd on siis olemas FB-s grupp nimega Saare Offroad Klubi - www.facebook.com/groups/saareoffroadklubi.
Edaspidi võiks kõik meie ühised väljasõidud ja piltide jagamised ka sinna panna.
Liituge julgelt!

TR1 - SÖÖRIK
-
- Got ARB and Nitrous?
juba liige