Tere,
Olen uurinud erinevaid foorumeid mis räägivad sellest masinast, kuid pole ikka selget sotti saanud.
Nimelt huvitab kõrgsurvepumba eluiga.
Kuidas kasutajatel on kogemust kas on 100% kindel et mingi hetk ootab ees selline remont, või kui kasutada näiteks karla auto diislilisandid siis on võimalik sellest hoiduda.
Ja kui isegi peaks juhtuma, et on vaja remonti teha siis millisesse suurusjärku jääb remondi hind.
Ise olen vaadanud, et ebays müüakse taastatud pumpasid 450 daala eest. Vahetus peaks jääma sinna 5h siise umbes siis?
Nii vaadates nagu kõigehullem ei tundu.
Igatahes jagage kogemusi.
Hyundai Terracan 2.9 110kw
Moderaator: Moderators
Re: Hyundai Terracan 2.9 110kw
icce kirjutas:Tere,
Olen uurinud erinevaid foorumeid mis räägivad sellest masinast, kuid pole ikka selget sotti saanud.
Nimelt huvitab kõrgsurvepumba eluiga.
Kuidas kasutajatel on kogemust kas on 100% kindel et mingi hetk ootab ees selline remont, või kui kasutada näiteks karla auto diislilisandid siis on võimalik sellest hoiduda.
Ja kui isegi peaks juhtuma, et on vaja remonti teha siis millisesse suurusjärku jääb remondi hind.
Ise olen vaadanud, et ebays müüakse taastatud pumpasid 450 daala eest. Vahetus peaks jääma sinna 5h siise umbes siis?
Nii vaadates nagu kõigehullem ei tundu.
Igatahes jagage kogemusi.
lisaks pumbale vaja vahetada pihustid, torustik, paak.
Miks nii, sest pump tekitab metallipuru, mis rikub pihustid. Miks vaja oleks vahetada ka paak ja torustik, sest see metalli imepeenike tolm jääb neile pidama ja jääb süsteemi.
seda remonti saab oluliselt edasi lükata, kui kasutada korralikku filtrit ja kütet. Ega see Karla auto lisand mingi imeasi ei ole. Mõned sõidavad 300000 km ja pole midagi teinud.
Aretatakse veel topelt filtreid. Kui huvi osata, siis mina soovitan osta 120KW. Oluliselt parem. Olles lahtist pihusti käes hoidnud, siis mina ei saa aru, miks on vaja teha selline habras jupp, Bocshi pihusti kõrval tundus hoopis robustsem ja tugevam. Säästlik on küll ja edasi läheb hästi, aga ikkagi. Mis puutub vastupidavusse, siis olen lugenud, kui seda remonti tehakse aastas korra. Oleneb ikkagi kütusest ja filtrist. Mina pole peale Manni midagi muud kasutanud.
Holari
Tänud vastuse eest,
Uurisin karla autost ka täisremont pihustid, pump torustik ja paak kõik kokku umbes 2200 euri.
Eraldi pump 800-1000. 1 pihusti umbes 200.
Siis pole nagu sellest eriti kasu, et vaadata autot millel oleks see remont just tehtud kui selline remont võib ette tulla kuni korra aastas.
Kas tõesti on asi nii hull.
Uurisin karla autost ka täisremont pihustid, pump torustik ja paak kõik kokku umbes 2200 euri.
Eraldi pump 800-1000. 1 pihusti umbes 200.
Siis pole nagu sellest eriti kasu, et vaadata autot millel oleks see remont just tehtud kui selline remont võib ette tulla kuni korra aastas.
Kas tõesti on asi nii hull.
Ma ennem kirjutasin,et sõidetakse 300000 ilma midagi remontimata, teie remondib igal aastal. Seda saad ise järeldada, miks see võib olla. Kui kasutad suvalist kanku kütet ja ostad 8eur maksvat kütusefiltri, siis see pole ime. Ära seda tee ja sõidad. See kehtib tegelt iga moodsa diisli kohta, mitte ainult Terracani.
Kusjuures 2200 eur polegi väga hull. Sellise remondi saad iga diisliga.
H.
Kusjuures 2200 eur polegi väga hull. Sellise remondi saad iga diisliga.
H.