Nissan Pick up õhulugeja

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
tonis160188
Rookie

Nissan Pick up õhulugeja

Postitus Postitas tonis160188 »

Tervist,

Teab keegi täpselt öelda, kus pick upi õhulugeja asub, ei leia teda kuidagi.
2.5 Tdi 76kW mootor
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Nissan Pick up õhulugeja

Postitus Postitas TiitR »

tonis160188 kirjutas:Tervist,

Teab keegi täpselt öelda, kus pick upi õhulugeja asub, ei leia teda kuidagi.
2.5 Tdi 76kW mootor
Eks hakka vaikselt õhufiltri juurest mootori poole liikuma ja vast jääb teele ette 8)

Pilt
tonis160188
Rookie

Võtsin turboni eile kõik maha aga ei kippu ega kõppu õhulugejast. Kuskilt jäi silma lause, et intercooleri küljes kusagil aga kus täpselt ja milline välja näeb?
Kasutaja avatar
runn
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas runn »

Aga 76 KW mootoril ei olegi olemas õhulugejat :shock:
Labidas ja Leatherman = Vepski finis. WILD RIDE OÜ. Mongoolias käidud. Kord aastas peab kirikus ka käima...
Veel elus Visa Hing. Start 2004a nr. 174.
4x4 karikasarja 1. koht TR-1 2012. 4x4 karikasarja 2.koht TR-1 2013
Autoga saab Tallinnast Kambodzasse. Tel 5114973
tonis160188
Rookie

No näed, mis välja tuleb. Mul turbo probleemiga öeldi ühes töökojas, et õhulugeja jupsib.

Nüüd siis ikkagist küsimus üleval, mis kamm mul turboga on, kui tugevamalt kiirendada(mis selle auto puhul ongi tavaline) lööb turbo tagant ära. Ainult 3nda käiguga juhtub see kuskil vahetult enne 3000 pöördeid. Olen proovinud teiste käikudega piirajasse lasta ning turbo toimib. Asi nagu vahepeal on ja samas vahepeal mitte.

Turbol lõtke ei olnud, minimaalselt ajab muidugi karterituulutus õli mul turbosse aga ei usu, et sellest midagi hullu.
Mis tal seda turbot tagant katkuda võiks, äkki kellelgi veel ideid ?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

runn kirjutas:Aga 76 KW mootoril ei olegi olemas õhulugejat :shock:
No vot, igamees peab oma auto kapotialust ikka ise teadma, mina pakkusin vaid variandi kus selline vidin autodel pesitseb :D
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Tegija »

Kas EGR-iga mootor või ilma. Kui EGR-iga siis otsi viga sealt.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

tonis160188 kirjutas:No näed, mis välja tuleb. Mul turbo probleemiga öeldi ühes töökojas, et õhulugeja jupsib.

Nüüd siis ikkagist küsimus üleval, mis kamm mul turboga on, kui tugevamalt kiirendada(mis selle auto puhul ongi tavaline) lööb turbo tagant ära. Ainult 3nda käiguga juhtub see kuskil vahetult enne 3000 pöördeid. Olen proovinud teiste käikudega piirajasse lasta ning turbo toimib. Asi nagu vahepeal on ja samas vahepeal mitte.

Turbol lõtke ei olnud, minimaalselt ajab muidugi karterituulutus õli mul turbosse aga ei usu, et sellest midagi hullu.
Mis tal seda turbot tagant katkuda võiks, äkki kellelgi veel ideid ?
Kas sellel mudelil juba muutuva geomeetriga turbo? Targemad kindlasti teavad. Äkki geomeetria kinni pigitanud ja läheb nö. "limp mode"-sse? :roll:
tonis160188
Rookie

Ei ole EGRi minuteada.
Masin on ikka eriti uimaseks läinud tänase seisuga. Täheldasin, et kolmandat käiku sisse pannes ei kuku tuurid alla vaid jäävad 3000 kanti sidurit lahutades, andes gaasi siis möirgab küll uhkelt, tuurid tõusevad aeglaselt aga kiirendust ei toimu. Tuleks hakata vaikselt sidurit kahtlustama.. ? Üks õhtu lõi ta igatahes kuskilt midagi vabaks/lahti ja hakkas liikuma nii nagu peab, turbo võttis juba alla 2000 pöörde ning kiirendust oli vähemalt tunda korralikult. Järgmine hommik aga venis jälle nagu ila.

Hakkab vaikselt närvidele käima see probleem, Vedin rasket käru temaga peaaegu igapäevaselt ja proovige te maanteel mitte surma saada 2tonnise käru ja 30sekundit-100km/h raketiga :)
tonis160188
Rookie

Vahepeal teiselt kolmandale vahetades viskab tuurid tõmblema ka, Nagu haagiks - ei haagi - haagiks ja siis lõpuks venitab üles tuurid.
Gaasiga mängimine aitab natuke.
tonis160188
Rookie

Nonii, asi leidis lahenduse.

Probleeme oli kaks, samal ajal, samas maru lihtsad asjad. Koostöös olid siis ummistunud karteri tuulutus ning väsinud intercooleri lõdviku klamber. S....s endal kogu süsteemi õli täis. Nüüdseks hüppab nagu konn kohalt!

Tänud kõigile vastajatele!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Ja see, et vahepeal tuure alla ei lasknud, tähendas, et toimetas juba läbi turbo pressitud õli pealt. Veel natuke ja oleks vb. lõhkumagi läinud.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”