O: Jeep GC 2.7crd starteri
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: Jeep GC 2.7crd starteri
Tervist,
Oleks tarvis 2.7 mootorile sobivat starterit. Enda omal läks mähis kuid pendiks on terve. Seega on oodatud pakkumised ka mittetootava pendiksiga isenditele.
Asukoht tartu, kuid kataksin igasugused postikulud.
Tel 58454535
Siim
Oleks tarvis 2.7 mootorile sobivat starterit. Enda omal läks mähis kuid pendiks on terve. Seega on oodatud pakkumised ka mittetootava pendiksiga isenditele.
Asukoht tartu, kuid kataksin igasugused postikulud.
Tel 58454535
Siim
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535
Re: O: Jeep GC 2.7crd starteri
Tartus on üks üli asjalik mees kes startereid remondib. Kõik ülejäänud remondimehed ütlesid mulle ,et mul starter nii peetis , et ainult uus lugu.
Kuid see tartu härra tegi starteri 50 euriga korda ja andis garantii
Kui sul huvi võin nr jagada

Igatahes, tulista minna. Minu omal oli staator ära põlenud muidu OK. Hetkel jätsin betooni tänavale selle miskise härra kätte.martinto kirjutas:Tartus on üks üli asjalik mees kes startereid remondib. Kõik ülejäänud remondimehed ütlesid mulle ,et mul starter nii peetis , et ainult uus lugu.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535
- TiitR
- I live off from the mud
Betooni tn. venepoiste juures olen tihti oma veokite startereid teha lasknud, pole ka midagi paha öelda. Kuid sõidukatega soovitan veel Carsmart`i poiste juurest läbi käia, samuti väga asjalikud mehed seal.
Seal pole midagi remontida, kui starter seest tühjaks põlenud. Vaata parem siit. http://www.autoosa.ee/2011/archives/cat ... autod/jeep
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
5208925 asub vilja 14.
Mehel on terve elamine startereid täis, teeb sul mitmest ühe või annab riiulist uue. Helista kindlasti ja olen kindel ,et saad asja korda
Mehel on terve elamine startereid täis, teeb sul mitmest ühe või annab riiulist uue. Helista kindlasti ja olen kindel ,et saad asja korda

Tänud.martinto kirjutas:5208925 asub vilja 14.
EDIT: Helistasin, väga viisakas kontakt. Tundub, et esmaspäeval saab asjast asja.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
58454535