Tere
Kas keegi oskab öelda kuidas kõige valutumalt 2005 y61 tagaustel väljaspool olevad plastikliistud ära saab? poritiibade omad on kruvidega aga need on nagu neetidega ?
Tänud.
Y61 Patrolil ukse liistude eemaldamine
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Y61 Patrolil ukse liistude eemaldamine
Neetidega nad vaevalt on.Pigem ikka mingid plastik düüblid.
Mina võtaksin ukse seespoolt lahti (polster ära).Siis on täpselt näha,kuidas liist on kinni.Samuti saab seespoolt aidata neid düübleid lahti teha.
Täiendus.
Vaatasin service manualist huvi pärast järgi.Vanemad Y61 ukse välisliistud kinnituvad düüblitega + kahepoolne teip.
Ehk siis ukse iluliist tervelt ja vigastamata kätte saada on üsna paras nikerdamine.
Mina võtaksin ukse seespoolt lahti (polster ära).Siis on täpselt näha,kuidas liist on kinni.Samuti saab seespoolt aidata neid düübleid lahti teha.
Täiendus.
Vaatasin service manualist huvi pärast järgi.Vanemad Y61 ukse välisliistud kinnituvad düüblitega + kahepoolne teip.
Ehk siis ukse iluliist tervelt ja vigastamata kätte saada on üsna paras nikerdamine.
Re: Y61 Patrolil ukse liistude eemaldamine
Lingist allapoole tulles on üks tüübel (jrk nr 2) tugevamalt kinni kui teised. See tuleb allapoole lükates lahti. Teised on lihtsad plastiktüüblid, pehmes pesas. Just keerasin parklas endal tagumise ukse oma maha ukselt. Ole ettevaatlik nendega, lähevad lihtsalt pooleks ka, suht haprad on!
Sorry, nüüd vaatasin et sul 2005a. Mul endal 99a.
Sorry, nüüd vaatasin et sul 2005a. Mul endal 99a.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen