Tavotiprits

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

laurz
Rock Crawler

Re: Tavotiprits

Postitus Postitas laurz »

Andrus Michelis kirjutas:Selline, mis on töökindel. Tööriistamarketi omad miskipärast stabiilsusega ei hiilga, või ma ei oska neid kasutada. Kui on häid soovitusi.
Sealt samast marketist,,,punase plastik käepideme kattega prits....töötab juba vast mingi 3 aastat,Saab põhimõtteliselt valu iga 24 tunni tagant :D Umbes 50 matsu :D Pritsi ots on originaal. Püsib ilusti nipli otsas siiani.
jeeps
Fitting 38"

Postitus Postitas jeeps »

Kõige lollikindlam varjant on prints soojas hoida siis määre natuke vedelam. JA minuarust peavad pritsi otsad ka kauem vastu.! Ise kasutan würdi pritsi.
Jeep
ONiils
Rookie

Postitus Postitas ONiils »

Mul ka Würthi kahekäe prits on vist ligi 10 a tööd teinud, väga vastupidav. Suveti heinatehnika igapäevane määrimine ja aastaringselt traktor koos frontaallaaduriga ning harva veel mõni haakeriist.
Kevadel võtsin Tööriistamarketist mingi Made in Germany ühekäe pritsi, kuna selliseid kohtasid tuleb vahel ette, kus pead otsikut hoidma nipli peal käega kinni. Selle kohta oskan ainult nii palju öelda, et see õhueemaldamise kuulike seal peal ei tööta nii hästi, kui Würthi omal. Würth saab õhu palju kiiremini välja.
Nüüd leiab enim kasutust siiski ühekäe prits, saab kuidagi rutem töö tehtud (ntks heinapressi u 45 niplit järjest üle käia) :D
rivo
Mudder

Postitus Postitas rivo »

ONiils kirjutas:Mul ka Würthi kahekäe prits on vist ligi 10 a tööd teinud, väga vastupidav. Suveti heinatehnika igapäevane määrimine ja aastaringselt traktor koos frontaallaaduriga ning harva veel mõni haakeriist.
Kevadel võtsin Tööriistamarketist mingi Made in Germany ühekäe pritsi, kuna selliseid kohtasid tuleb vahel ette, kus pead otsikut hoidma nipli peal käega kinni. Selle kohta oskan ainult nii palju öelda, et see õhueemaldamise kuulike seal peal ei tööta nii hästi, kui Würthi omal. Würth saab õhu palju kiiremini välja.
Nüüd leiab enim kasutust siiski ühekäe prits, saab kuidagi rutem töö tehtud (ntks heinapressi u 45 niplit järjest üle käia) :D
Äkki sel juhul oleks mõistlikum võtta 25kilosele ämbrile prits peale. Kas õhu või aku või muskli jõu pealt, variante peaks olema piisavalt. Pikemas perspektiivis peaks odavam ka tulema, kui tuubivariant.

Rivo
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”