Algaja otsib maasturit
Moderaator: Moderators
Algaja otsib maasturit
Palun soovitage maastureid. Tuli soov osta oma esimeseks autoks maastur, peale mitmeid sõite sõbra isa autos.
Olen alles algaja, ning ei oska midagi väga otsida. Ei karda natuke nokitseda, kuid auto võiks olla sõidukõlbulik ja soovitavalt ülevaatusega.
Olen 16 ja eriti 1500 euro hinnapiiri ületada pole võimeline.
Pakkumisi võiks saata kas meilile Robert256@windowslive.com või foorumisse või numbril 59004752.
Robert
Olen alles algaja, ning ei oska midagi väga otsida. Ei karda natuke nokitseda, kuid auto võiks olla sõidukõlbulik ja soovitavalt ülevaatusega.
Olen 16 ja eriti 1500 euro hinnapiiri ületada pole võimeline.
Pakkumisi võiks saata kas meilile Robert256@windowslive.com või foorumisse või numbril 59004752.
Robert
- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Re: Algaja otsib maasturit
Paras aeg veel Nivaga harjutada ju, hea odav osta ja pidada. Metsas ja mudas on omas elemendis kuni...
...suure rehvi igatsus tuleb
...suure rehvi igatsus tuleb

Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Olen Nivat vaadanud, aga isa ütles kindlalt ei ja vanemaid peab ka kuulama veel.. 

- RistoRR
- Rock Crawler
- Kontakt:
Siis valik kitsas. Parajad rääbised fronterad, terranod ja jeebid saada ainult... 

Patrol Y60 35'' Silverstone
Sellepärast siia pöördusingi, et äkki kellegil on midagi kuskil seismas, ei ole müüki pannud või midagi.
Ühe asjana jäi silma see http://auto.motors24.ee/vehicles/422997 ... =price.ASC
Loodan leida abi samuti,et mis autol oleks leida varuosasid ja need ei oleks väga kallid ka.. Kuna ei ole lõpmatult raha kulutada.
Ühe asjana jäi silma see http://auto.motors24.ee/vehicles/422997 ... =price.ASC
Loodan leida abi samuti,et mis autol oleks leida varuosasid ja need ei oleks väga kallid ka.. Kuna ei ole lõpmatult raha kulutada.
Raamiautodel tuleb jälgida et raam ka kestaks veel, selle monterey ajastu raamid üsna pehmed juba kui omanikud pole hoolsad olnud ja auto altpoolt pesemata jätnud.
Viimati muutis Faric, P Aug 10, 2014 11:31 pm, muudetud 1 kord kokku.
Toyota LC HJ60 -83
Trooper 3.0D -99
BMW X5 E53 3.0D
Trooper 3.0D -99
BMW X5 E53 3.0D
- Bytewize
- Rock Crawler
Jeep ju väga hää algajale, tonniga saab täitsa funkava isendi kah.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Jeepe tõesti päris mitmeid vaadanud, aga suhteliselt tähtis oleks, et oleks olemas ÜV, kuid enamustel seda ei ole, vähemalt, mis mulle silma jäänud.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
1500 EUR sisse mahuks talasillaga autodest reeglina vast vaid UAZ ja Cherokee.
Imedepõllu laost võime ca 1000 EUR eest välja kirjutada vanakooli Toyota LC60 metsavalmidusega auto.
Mudarehvid on all ja vahekast koos vitsiväljavõttega+ vintsi alausraam ninal. Lisaks snorkli valmidus.
Soovi korral võid ka sellise kolli endale ehitada:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64&t=39049
Kui huvi, siis kirjuta info@imedepold.ee
Kui keevistuskunst pole võõras, siis soovitan seda:
http://www.landroverclub.ee/foorum/viewtopic.php?t=5684
http://www.auto24.ee/used/1747533
Autol vastupidav 200Tdi mootor ning vanakooli Lt77 käigukast
Masin talsildadega, pideva nelikveoga ja vägagi metsasuutlik.
Murkohaks tagumise osa põhja läbi ussitatamine.
Kui Land Roverite kohta lisaküsimusi, siis võta jugelt ühendust!
Imedepõllu laost võime ca 1000 EUR eest välja kirjutada vanakooli Toyota LC60 metsavalmidusega auto.
Mudarehvid on all ja vahekast koos vitsiväljavõttega+ vintsi alausraam ninal. Lisaks snorkli valmidus.
Soovi korral võid ka sellise kolli endale ehitada:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64&t=39049
Kui huvi, siis kirjuta info@imedepold.ee
Kui keevistuskunst pole võõras, siis soovitan seda:
http://www.landroverclub.ee/foorum/viewtopic.php?t=5684
http://www.auto24.ee/used/1747533
Autol vastupidav 200Tdi mootor ning vanakooli Lt77 käigukast
Masin talsildadega, pideva nelikveoga ja vägagi metsasuutlik.
Murkohaks tagumise osa põhja läbi ussitatamine.
Kui Land Roverite kohta lisaküsimusi, siis võta jugelt ühendust!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Autovõõral (ise remontida ei oska) ja vaesel inimesel küll 1000€ (loe: lõpusirgel olevat) UAZ-i või Jeep-i soovitada ei julgeks. Pigem soovitaks raha koguda.
Ma ei teinud seda teemat sellepärast, et keegi mulle ütleks kui vaene olen. Võibolla sul oli 16. aastaselt juba raha, et mitmetuhandeline auto osta, kuid kõigil ei ole selleks ressursse Ja kuskilt peab igaüks alustama ning mul on olemas isa, kes saab mind juhendada..
- Bytewize
- Rock Crawler
Kurrrat, mis lõpusirgel, selle raha eest saab KOBEDA jeebi ju, ma enda bensuka sain kah tonniga ja üsna viisakas masin oli, kui põhjaplekid välja arvata.rommel kirjutas:Autovõõral (ise remontida ei oska) ja vaesel inimesel küll 1000€ (loe: lõpusirgel olevat) UAZ-i või Jeep-i soovitada ei julgeks. Pigem soovitaks raha koguda.
Jeep on väga hää masin alustamiseks, lihtne remontida, palju sõidurõõmu 4.0 mootoriga ja jupid üsnagi odavad.
Netis on üüratult palju infot inglisekeelses inforuumis selle masina kohta kah, kunagi ei jää ükski küsimus vastuseta.
See tundub üsna OK masin: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=53527
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Hästi öeldud! Niisama targutajaid siin ikka leidub aga õnneks satub vahel ka päris asjalikku informatsiooni näpuvahele.RobertE kirjutas:Ma ei teinud seda teemat sellepärast, et keegi mulle ütleks kui vaene olen. Võibolla sul oli 16. aastaselt juba raha, et mitmetuhandeline auto osta, kuid kõigil ei ole selleks ressursse Ja kuskilt peab igaüks alustama ning mul on olemas isa, kes saab mind juhendada..
Edu otsingul ja ehitamisel!
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kogu lugupidamise juures ei tahtnud ma kedagi solvata vaid juhtida tähelepanu, et piiratud eelarve juures osta remonti vajav auto (ja minge kukele kui väidate, et kilo eest saab täiesti korras auto)... Ja seda enam kui ise remontida ei oska ja peab hakkama seda raha eest tegema siis ületavad need kulud suure tõenäosusega auto maksumuse.
Bytewize, tore , et suutsid valida hea isendi aga kas on saladus kui palju sa sinna raha ja oma tööd matnud oled? Kui palju see töö maksaks kui ise teha ei oska ja teenindusest teenusena peaks sisse ostma?
Jeebi jupid võivad ju enamjaolt odavad olla aga kulub neid ka suht palju ning alati ei saa odavusele lootma jääda: mõned jupid on ikka päris kallid ka.
Loomulikult peab kusagilt alustama , püüdsin lihtsalt valgustada ka asja "tumedamat poolt". Lisaks võib juhtuda ka, et 16 aastane omal käel sõitja peab muidugi kõigele lisaks arvestama ka PPA sponsoreerimisega
PS: Sellest postide muutmise taktikast ma ka aru ei saa.
Bytewize, tore , et suutsid valida hea isendi aga kas on saladus kui palju sa sinna raha ja oma tööd matnud oled? Kui palju see töö maksaks kui ise teha ei oska ja teenindusest teenusena peaks sisse ostma?
Jeebi jupid võivad ju enamjaolt odavad olla aga kulub neid ka suht palju ning alati ei saa odavusele lootma jääda: mõned jupid on ikka päris kallid ka.
Loomulikult peab kusagilt alustama , püüdsin lihtsalt valgustada ka asja "tumedamat poolt". Lisaks võib juhtuda ka, et 16 aastane omal käel sõitja peab muidugi kõigele lisaks arvestama ka PPA sponsoreerimisega

PS: Sellest postide muutmise taktikast ma ka aru ei saa.
- Bytewize
- Rock Crawler
Et auto tehniliselt korda saada, läks 60 euri uus kasutatud väljalaske kollektor, veidi sumpajuppe ja uus kollektori tihendrommel kirjutas: ...Bytewize, tore , et suutsid valida hea isendi aga kas on saladus kui palju sa sinna raha ja oma tööd matnud oled? Kui palju see töö maksaks kui ise teha ei oska ja teenindusest teenusena peaks sisse ostma?

Et jalad märjaks ei saaks läbi lombi sõites, läks sutsu plekki, traati, möginaid ja kuu aja vältel vabad õhtupoolikud.
Ega odavama ülalpidamisega lääne maasturit, kui chero, sa küll ei leia väga, ja kui sa ise seda remontida nagunii ei kavatse, aga tahad odavat korras masinat, samas ise räägid, et selle raha eest ei saagi korras masinat, on see küll üsna arusaamatu üritus.
Juppe nüüd väga palju küll ei tohiks kuluda, kui välja arvata auto meelega lõhkumine.