Torupainutuspink
Moderaator: Moderators
Torupainutuspink
Ei hakka toruraame tegema, küll aga oleks aegajalt mõni asi ilma relakata õigesse suunda keerata.
Googeldasin aga ei leidnud ühtegi "lahjat" versiooni. Tuleb sammud seada Tööriistamarketisse?
Googeldasin aga ei leidnud ühtegi "lahjat" versiooni. Tuleb sammud seada Tööriistamarketisse?
#redneckengineeringestonia
Re: Torupainutuspink
Tööriistamarketi pink teeb selle raha eest suht norm tööd,aga vastu peab umbes 1 auto ehituse.Ühesõnaga mööda ilma laenutada pole väga mõtet hiljem 
Proto
53951597
53951597
Milline seal tööriistamarketis on ja mis hinnaga? Ise tellisin alles sellise:

Saksast, natuke alla 90 euro koos saatmisega. Siiamaani ainult ühe toru painutanud, aga tundub toimivat.

Saksast, natuke alla 90 euro koos saatmisega. Siiamaani ainult ühe toru painutanud, aga tundub toimivat.
vot vot, sellist umbes mõtlengi, mul on alustuseks isu teha katuse tuledele raam
#redneckengineeringestonia
- MetsaVikat
- Rock Crawler
Ehk saad siit midagi? http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/seadmed . Ise võtsin selle punase sealey, painutab selle raha eest küll, rohkem nagu kommenteerida ei oska. Ära pole lagunenud veel.
Terv. Villu
Terv. Villu
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Seal samas autokaubad24 on müügil ka üks tiba odavam painutaja:
http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/se ... -profitool
Võrreldes eelpool mainitud Sealey mudeliga - on neil mingit vahet, oskab keegi öelda? Müüja ise ei osanud midagi öelda ja maaletoojaks on nad ise (kuskilt Poolast tuuakse).
Või on kellelgi midagi kasutatut pakkuda?
http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/se ... -profitool
Võrreldes eelpool mainitud Sealey mudeliga - on neil mingit vahet, oskab keegi öelda? Müüja ise ei osanud midagi öelda ja maaletoojaks on nad ise (kuskilt Poolast tuuakse).
Või on kellelgi midagi kasutatut pakkuda?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Mul selline torini oma ja olen sellega päris palju tööd teinud. Max mõõt on 2" aga selle painutamisel kippus paine natuke lapik jääma. Peenemate torude puhul täitsa ok.
- MetsaVikat
- Rock Crawler
Sealey tahab ka suuremaid lapikuks lükata veidi, palju oleneb toru materjalist ja mitu kraadi painutada tahad. Sumpsi toru sellega painutada ei saa üldse, aga mingi 2mm seinaga toru enamvähem. Selliste pressidega ei saagi vist väga paremat, mõtlen lapikuks minemise asja. Mul siis sealey oma.
Terv. Villu
Terv. Villu
- nelikjooksja
- Got ARB and Nitrous?
[quote="MetsaVikat"]Sealey tahab ka suuremaid lapikuks lükata veidi, palju oleneb toru materjalist ja mitu kraadi painutada tahad. Sumpsi toru sellega painutada ei saa üldse, aga mingi 2mm seinaga toru enamvähem. Selliste pressidega ei saagi vist väga paremat, mõtlen lapikuks minemise asja. Mul siis sealey oma.
Tere,
Lihtne meetod, mis hoiab ara toru lapikuks minemast on selle ärajäätamine. Kummikork alla ja vett täis. Aga nipp on selline, et jahutama peaab hakkama vertikaalselt alt ülesse. Siis jää paisub ilusasti ühes suunas ja ei lõhu toru ära. Mina oma rakendusteks olen kasutanud vedelat lämmastikku ja jahutuskestaks suuremat "kasukas toru". Sellisel viisil saab painutada ka korraga mitut toru üksteise sees, ilma et nende seinad pärast kokku puutuks. Kes ei viitsi vedela lämmastikuga jamada, see läheb ostab AGA-st kuiva jääd (-70 kraadi C).
Parimat,
Rünno
Tere,
Lihtne meetod, mis hoiab ara toru lapikuks minemast on selle ärajäätamine. Kummikork alla ja vett täis. Aga nipp on selline, et jahutama peaab hakkama vertikaalselt alt ülesse. Siis jää paisub ilusasti ühes suunas ja ei lõhu toru ära. Mina oma rakendusteks olen kasutanud vedelat lämmastikku ja jahutuskestaks suuremat "kasukas toru". Sellisel viisil saab painutada ka korraga mitut toru üksteise sees, ilma et nende seinad pärast kokku puutuks. Kes ei viitsi vedela lämmastikuga jamada, see läheb ostab AGA-st kuiva jääd (-70 kraadi C).
Parimat,
Rünno
"Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail"
+3725107238 rynno.lohmus@gmail.com
+3725107238 rynno.lohmus@gmail.com
vanal ajal pandi toru liiva täis et lapikuks ei läheks. Ehk toimib praegugi?