Räägiks lahti siis ka enda probleemi millest see teema tõstatatud sai, seoses Hajaga....
Alustasin aastaid tagasi Hajas C ja D tegemist, kuid enne arki kaotati mu dokumendid kõik ära ja väideti, et ma pole nende koolis üldse käinud jne, igavene kebekas ja nii see mul pooleli jäi.....
See oli see aeg kus see autokool taoti kaitseväelasi täis. Sõidule aegu oli väga raske saada jne.
Õppesõidu veok ja buss olid sellised rondid, et paha hakkas. Scanni bussil polnud käiguvahetuse probleeme, sest see lihtsalt mingitel momentidel lakkas liikumast ja kiilus mingit pidi kinni, kui peale kangiga hulle manöövreid sai käigukulissi liikvele siis pidin enne lappama 3 ja 2 siis said hea õnnekorral 1 mese käigu sisse, kui ei saand, siis õpetaja naeris, et pead veel kiirem olema

Nii ma käike seal tondi ülesõidul ja kus iganes fooride taga lappasin, muude autode pasunad karjumas. Sõidutund algas rehvi vahetusega jne. Veok oli mingi muldvana sisu samade probleemidega. Teooria oli olematu. Bussi sõitu andev õpetaja oli tasemel ja muhe vend, tema kohta mul midagi halba öelda ei ole.
Võibolla on nüüd seal midagi muutund, ei tea. Kuidagi peale neid kogemusi ei tahaks sinna väga tagasi enam minna.