ÄA hunnik savi

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Roostekoll
Fitting 38"

ÄA hunnik savi

Postitus Postitas Roostekoll »

Jah, nagu pealkirjas mainitud, annan ära täiesti pesuehtsat vundamendi alt välja roogitud savi. Naljaga pooleks teema aga äki läheb käiku.
Kogus on silma järgi oma 6 kanti või rohkem. Ära tuleb see vedada paraku soovijal ise. Koguse osas on ka võimalik tingida muidugi. Labidad vajadusel minu poolt.
Küsite, et milleks seda vaja üldse? - No kui vaja mõnd auku täita või ämmale emadepäevaks ukse ette, mulle tegelt seletama ei pea.
Pikas perspektiivis paigutan ta muidu ise kusagile ära. Kade ma jällegi pole.

Asukoht Viimsi, Muuga. Sadama lähedal peidus.
Kontakt: Uku, viis8null8neli8üks3 või foorumisisene sõnum.
Vastutasuks midagi ei oota aga õlut joon alati :mrgreen:
Trolle pole olemas
mart77
True Off Roader!

Re: ÄA hunnik savi

Postitus Postitas mart77 »

niisama infoks:
Kui keegi tahab salvkaevu vett korralikumaks saada, siis tehakse savilukk ümber rakete. Ei lase poriveel otse kolinaga kaevu jõuda.
Kasutaja avatar
Roostekoll
Fitting 38"

Re: ÄA hunnik savi

Postitus Postitas Roostekoll »

Tänud, mart77. Selgub, et tegu polegi kasutu asjaga.

Hetkel on see hunnik mul kenasti keset krunti ja saab rahulikult aiakäruga vajadusel toimetada. Suure veokaga ligipääs on veits keerulisem, sest killuga sissesõidutee pole veel väga tahe (just sain ükspäev reoveetrassi kulbi ja tolmuimejaga savist-killustikust puhastada). Momendil on pinnase tugevdamiseks mul kasutada korralikud omavahel kokkukruvitud prussid. Kui tegemistega kaugemale jõuan, vean selle kuhja kuidagi krundi tagumisse nurka ja pärast raskem kätte saada + on oht, et ta kasvab igasugu ohakaid täis.

Igatahes savi on korralik, maa seest tuli välja nagu merevaik (sisaldab minimaalselt tüütuid kive). Kuulutus aegub kauges tulevikus.
Trolle pole olemas
Vasta

Mine “Bizniz”