Mis lõhnaga see põlemisprotsess on? mingi tuli läheb ka põlema kui protsess käib?sitikass kirjutas:natuke siis sellest (fa.....ng) tahmafiltrist. olen siis juba kolmel korral olnud olukorras kus see põletusprotsess hakkab seal kus seda no kunagi vaja ei ole . see on räme lehk mis pihta hakkab . jääb selgusetuks natuke selle filtri vajalikkus. kas on keegi juba vabanenud sellest ,,jube vajalikust```filtrist?
Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
vallo kirjutas:ei tea miks kõveraks läksid, aga hullu vibra veel pidurdamisel ei ole seega natuke saab veel kannatada, ehk ajapikku leidub ka mõnest odavamast materjalist kettaid.
Läbisõit 26000
Vallo
Patroli pidurikettad läksid ise sirgeks, kui sai suvel mägedes käidud

Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu 

Haiseb nagu oleks sidur kärssama lastud korralikult. Teine pigem oleks nagu muna roiskuma läinud. See et ma kuuma masinale ei anna ei pea paika. Saab kuuma ikka kenasti. Sikutan treilerit tihti ja väikest ekskavaatorit kärul . Samas siin teed pole ka horisontaalis just. Kuuendana ei saa just pikki vahemaid läbida. Kastis tuleb ikka hammakaid segada kenasti.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Mul ka paar korda see hais olnud,korra mõtlesin,et pidur pealsitikass kirjutas:Haiseb nagu oleks sidur kärssama lastud korralikult. Teine pigem oleks nagu muna roiskuma läinud. See et ma kuuma masinale ei anna ei pea paika. Saab kuuma ikka kenasti. Sikutan treilerit tihti ja väikest ekskavaatorit kärul . Samas siin teed pole ka horisontaalis just. Kuuendana ei saa just pikki vahemaid läbida. Kastis tuleb ikka hammakaid segada kenasti.

Põletab ilmselt siis kui ise tahab,märgutuli protsessi ajal põlema ei hakka?
Kuidas siis uued Rangerid kestavad? mul vahetati hiljuti üks jahutusvedeliku voolik tehase tagasikutsumise korras.
Muus osas endiselt rahul läbisõit 27tuhat.
Muus osas endiselt rahul läbisõit 27tuhat.
See kiri tuli ka mulle vahetamaks välja mingi loto kapoti all.
+47 40726287
+47 40726287
Sama siin, tuli kiri vooliku kohta. Järgmine nädal 30tuh. hooldus eks siis ole näha, kas ilmneb "üllatusi" ka.
mul tilgub ilge palava ilmaga nüüd kuskilt varba peale midagi. nähtavasti mingi konditsioneeri kondentsvesi. aga kurat ära ehmatab kui pläta jalas ja mingi külm tilk peale vajub.
a ja auto vähe kaldu vasakule - täpsemalt 1,5cm silmaga täitsa näha ja häiris aga googeldades ja siit IA-st sain ka vastuse sama, et neil lubatud tolerants 2cm erinevust. kui üle selle oleks siis oleks midagi jama. enam ei viitsi pead vaevata las olla kreenis - kuigi minuarust see normaalne ei ole.
a ja auto vähe kaldu vasakule - täpsemalt 1,5cm silmaga täitsa näha ja häiris aga googeldades ja siit IA-st sain ka vastuse sama, et neil lubatud tolerants 2cm erinevust. kui üle selle oleks siis oleks midagi jama. enam ei viitsi pead vaevata las olla kreenis - kuigi minuarust see normaalne ei ole.
Tundub et tagumised abordid on otsas. 300kg kastis on ok veel. Aga natuke rohkem siis peale konarust jääb õõtsuma kena kolme korra rohkem. Enne sellist jama ei olnud. 23 teenindus ,eks kuuleb.
+47 40726287
+47 40726287
Kuidas hooldus läks? mis amortidest sai?sitikass kirjutas:Tundub et tagumised abordid on otsas. 300kg kastis on ok veel. Aga natuke rohkem siis peale konarust jääb õõtsuma kena kolme korra rohkem. Enne sellist jama ei olnud. 23 teenindus ,eks kuuleb.
Hooles kontrolliti lisasoojenduse kaablit. Oli korras.
Teisena see va jahutussüsteemi torustiku kontroll. Oli korras ja tunnistati ohutuks aga mingile torule paigaltatakse 18 ndal lisakaitse.
Endiselt rahul massinaga ja samuti otsin endiselt onu kes keeraks mootoris pidurid maha.
Teisena see va jahutussüsteemi torustiku kontroll. Oli korras ja tunnistati ohutuks aga mingile torule paigaltatakse 18 ndal lisakaitse.
Endiselt rahul massinaga ja samuti otsin endiselt onu kes keeraks mootoris pidurid maha.
+47 40726287
+47 40726287
Wildtrakil vibra(resonants) esisillas, rehvid kontrollitud. Kas kellelgi veel on sama probleem?
- TiitR
- I live off from the mud
Mine tea, äkki kardaanirist juba ülekulunud vms?ylbik kirjutas:Wildtrakil vibra(resonants) esisillas, rehvid kontrollitud. Kas kellelgi veel on sama probleem?

Ls.30000km siis on küll päris hea autoTiitR kirjutas:Mine tea, äkki kardaanirist juba ülekulunud vms?ylbik kirjutas:Wildtrakil vibra(resonants) esisillas, rehvid kontrollitud. Kas kellelgi veel on sama probleem?

- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Minu omal tekkis ka kusagil sama kilometraasi juures siledal teel sõites kergelt tuntav vibra aga ise arvasin, et metsas mõni tasakaal velje küljest minema lennanud.Pole nüüd viie tuhandega hullemaks ka läinud ja arvasin, et talverehve alla pannes on näha kas kaob ära või tuleb viga otsida.Pole viitsinud ise masinat üles ka tõsta aga 30tuh. hoolduses ei leitud ristide juures mingit kulumist.
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120