Y61 Rattakoopa servad.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Allar
Rock Crawler

Y61 Rattakoopa servad.

Postitus Postitas Allar »

Tere.
Kas keegi on kuskilt müügilt leidnud Y61 tagumisi koopa servasid. Praegu kaks varianti, sõita pudedate koopaservadega edasi või hakata ise uusi voolima.

Kuigi ega see ise tegemine mul üle jõu ei käi, aga aeg ja ajakulu on ulme, mis selle tööga kulub.
Ootan häid mõtteid.

Allar.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Ints
Fitting 38"

Re: Y61 Rattakoopa servad.

Postitus Postitas Ints »

Kui mina sama probleemi ees olin,siis uusi servasid mul kuskilt leida ei õnnestunud.
Plekksepp pidi uued voolima.
Võib-olla on praegu ajad muutunud? :?
Allar
Rock Crawler

Ajad vist samad, hakkan ise plekksepaks, lõikan sirgest plekist kaared, keevitan risti servad alla, ja siis vaatan mis sisemise plekiga saab.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

Kui mõnel plekksepatöökojal on sikemasin olemas, siis sellega oleks kumeraid servasi teha juba võimalik.
Endal on plekksepatöökoda aga sikemasinat kahjuks pole.
Y61
#540 Mudmen
kalle211
Fitting 44"

Postitus Postitas kalle211 »

Tegelikult ei olegi sikemasinat vaja.Ise tegin sõbra patrolile paar aastat tagasi 4 uut serva kasutades alasit ja suurt ning väikest haamrit.Saab ilusti taguda valmis selle serva.Vaja ainult piisavalt suurt plekitükki,joonistada peale koopa serva kuju ja arvestada juurde ära pööratav osa ja välja lõigata.Siis plekk alasi peale pleki peale suur haamer lapiti ja väiksema haamriga hakkadki voolima uut serva.Ei ole seal keerulist midagi rohkem kättevõtmise asi.
Allar
Rock Crawler

Kas minu kirjeldatud variant lihtsam pole? praegu ma taga koobasteni polegi veel jõudnud, terve radika alune tala oli pude ja mõresid täis, nii et sellega tuli ettenägematut posserdamist küllaga. asemele läks 4kant toru, tundub hea.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”