Olen nõus sinu väidetega, kuid oma südametunnistus ei luba vaikida. Kuna võrreldes Jaltaga enam keegi ehk seina äärde ei pane. Petitsiooni kirjutamine on ka rohkem oma enestunde pärast, ei saa ise endale ette heita, et ei teinud midagi. Olen küll läbinisti eestlane aga ei keera pead kõrvale kui naaber peksa saab, selleks et hiljem öelda "ei näinud". Ei loodagi selle petitsiooniga mõjutada huvigruppide otsuseid, kuid siiski annab see võimaluse oma arvamuse avaldamiseks, kasvõi anonüümselt.007 kirjutas:Lisan meelevaldselt isikliku arvamuse sellest mõtetust järjekordsest "pea Brüsseli perses" projektist.
4. Ja lõpetuseks on tegemist riiklikult tähtsa projektiga, mis tähendab seda, et me võime siin mingeid petitsioone produtseerida 3 tk päevas, valitsus jookseb neist üle nii nagu ise tahab!!! Võetakse vastu otsus ja tehakse ära lihtsalt. Phm nagu Stalin tõmbas Jaltas oma jämeda pöidlaga joone üle kaardi, mille peale teised kaks vangutasid vaikides pead ainult.
Ma pole küll progressi vastu üldiselt aga need võiksid olla MINU arust natuke reaalsemad ja mõistlikumad. Ma pigem paneks selle raha normaalse "baltic autobahni" alla, koos mõistlikku teemaksuga ntx.
Kui keegi siin foorumlastest leiab mingi positiivse külje mis see ringtee trass Rae ja Luige valla elanikele toob, siis kirjutage sellest.
Aarne