Tere,
tahan teha / lasta teha GAZ 69 uue kastipõhja. Põhjapleki sisse on vaja pressida kumerad sooned 7tk, mis on 18mm laiad, ~ 6mm kõrged ja 1300mm pikad - mõõdud võivad ka natuke erineda, ülejäänud painete ja asjadega saan ise hakkama.
Oskab keegi ehk kohta soovitada, kus sellist töötlust teha saab?
Uue põhja tahan teha 3mm materjalist (häda pärast võib ka 2mm olla), põhjapleki tooriku mõõt on ~1060x1620mm.
Tänud ette!
lauri
kes/kus, metallitöötlus - kumerad sooned pleki sisse
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Re: kes/kus, metallitöötlus - kumerad sooned pleki sisse
Weld Met Solutions Viimsis saab sellega ja muude painetega edukalt hakkama
Tänud soovituse eest, võtsin nendega ühendust ja neil tõesti on selline tööriist olemas, kuid natuke väike - teeb 8mm soone ja seda max 2mm materjali sisse.... seda on natuke vähe.
Kahjuks ei oska ma siia ka selgitavat joonist lisada... ehk on kellelgi veel mõni soovitus.
Tänud ette!
Kahjuks ei oska ma siia ka selgitavat joonist lisada... ehk on kellelgi veel mõni soovitus.
Tänud ette!
Vajad ilmselt sellist asja?
Ma kahjuks ei tea, kus seda teha saaks, aga võib olla on sellest pildist abi. Vähemalt nii ma sain Sinu kirjeldusest aru.
Meenutab natuke nõuka aegse kaarhalli plekki.

Ma kahjuks ei tea, kus seda teha saaks, aga võib olla on sellest pildist abi. Vähemalt nii ma sain Sinu kirjeldusest aru.
Meenutab natuke nõuka aegse kaarhalli plekki.

just! analoogset pilti soovisin ka mina üles laadida, kuigi jah, sellel pildil on sooned kantis, mul on vaja kumeraid.. niiet teema on õhus, kui keegi teadja juhtub lugema siis info on teretulnud.