Reisu aeg Juuli viimane nädal ilmselt. Üritan toimetada nädala sees, siis ehk praamidega asi paremini? Autoks GC, ehk ei heiduta ka mägine maastik
Tänud ette.
Moderaator: Moderators
Jaanuaris? Siis ilmselt vaid tubane üritus?Landy kirjutas:Sai tehtud möödundud aasta jaanuaris naisele sünnipäevaks Saare maakonda üks 2,5 päevane eksursioon. Mõlemad jäime eeltöö ning nähtuga rahule.
Kui huvi,siis võin rada jagada. Võta peale jaani ühendust!
Sry Helar, et õnnetu eidena tundusinhelar kirjutas:Kuule Tiit. See teema on nagu õnnetu eide möla.
Üks härra kimab üksi Uaziga mööda venet ringi ja sina ei suuda 3 päevast saaretrippi planeerida?
Paki pere autosse ja kihuta kohale. Enne paar päeva kodutööd kohalikest väärtustest.
Sõitke , avastage ,hulkuge ,seigelge vaadake kuhu jõuate. Suhelge kohalikega, ehk saate sealses majapidamises isegi ööbida/sauna jms. Elage vabas looduses, tehke süüa, olge mõnusad ja õppige põõsas sittumine ära.
Naist pole vaja lenksus kottida. Pane üle ühe oma teismelised metsavahe teedel lenksu, keerake teelt kõrvale ja avastage. Lastele see raudselt meeldib ja selline seiklus toob kõik üksteisele lähemale.
Lihtsalt minu arvamus. Solvata ei tahtnud , aga lai laast ongi selline.
Helar
sel juhul angla tuulikud leisi küle all, panga pank ja kaali kraater- traherTiitR kirjutas: mitmed saare kadakast köögiasjandused käigus siiani
tuningman kirjutas:sel juhul angla tuulikud leisi küle all, panga pank ja kaali kraater- traherTiitR kirjutas: mitmed saare kadakast köögiasjandused käigus siiani
Poiss on mul tõsine sõjardi hull (minuga kipub ka pidevalt lasketiiru kaasa), talle sellised asjad meeldiksid kohe väga (tahtis ilma minu teadmata e-bayst omale Saksa sõjaväe kiivri tellida krttuningman kirjutas:Teisest küljest meil veel ju sõja ajast ranna kaitse ja stebeli patareid, ja sõrveski mingi museum,
kus eelmine suvi isegi sai käidud. on ka mõned kohad millest eriti juttu pole olnud ja inimesed ei teagi minna-otsida
Mõnda huvitab, mõnda mitte, mul jäi igatahes keset metsa olevatest betoon punkritest karp lahti
Tänud. See on küll puhkuse viimased 3 päeva ja hea lõõgastuda "päris puhkusest", mis veedan ühes teises kohas mere ääreshelar kirjutas:Seepärast soovitus : suhelge kohalikega.
Tänu sellele olen sattunud sellistesse kohtadesse , et hoia mütsi. Netis sul keegi ei kaaguta.
Mõnusat puhkust.
Kui saarde satud anna teada, äkki on sõber soomest kodus, ta teab nii mõndagi head kohta ja reaalset saksa kiivrit saad ka näha ja katsudaTiitR kirjutas: Poiss on mul tõsine sõjardi hull (minuga kipub ka pidevalt lasketiiru kaasa), talle sellised asjad meeldiksid kohe väga (tahtis ilma minu teadmata e-bayst omale Saksa sõjaväe kiivri tellida krt), kardan, et ei saa teda ära sealt pärast
Ei-ei-ei, ma ju räägin, et siis sealt minema ei saa!tuningman kirjutas:Kui saarde satud anna teada, äkki on sõber soomest kodus, ta teab nii mõndagi head kohta ja reaalset saksa kiivrit saad ka näha ja katsudaTiitR kirjutas: Poiss on mul tõsine sõjardi hull (minuga kipub ka pidevalt lasketiiru kaasa), talle sellised asjad meeldiksid kohe väga (tahtis ilma minu teadmata e-bayst omale Saksa sõjaväe kiivri tellida krt), kardan, et ei saa teda ära sealt pärast
sportlane50 kirjutas:Enda hiljutise kogemuse järgi võin lausa Kuressaare linnust soovitada, kui vähegi huvi ajaloo vastu on. Mõtlesime alguses lihtsalt läbi kiigata ("turisti pakett"), aga seal on väga palju vaadata ja meil (kahel täiskasvanul) oli väga huvitav.
TiitR kirjutas: Poiss tahab hirmsasti Linnuses ära käia, see saab plaani võetud.