Mure: patrol 160
Moderaatorid: jr, Moderators
Mure: patrol 160
Selline mure et kellaplokist kaovad näidud ära kui sõita auklikult teel, ainult voltmeeter jääb tööle koos spidoga, ülejäänud kustunud või preigivad(vahel töötavad ja vahel mitte) olen ise roolijuurest plastikute tagant uurinud aga kala üles ei leia ehk teab keegi milles asi on kellel selline jama on olnud? ilmselt ma ei ole ainuke, ma loodan
- isakene
- I know how to fix stuff
Re: Mure: patrol 160
Kellad käivad 12V pealt.
Kellade jaoks on kaitsmeplokis kusagil keskel üks kaitse. Lisaks on kaitsmed 24/12 konverteri juhtmete küljes,mis asuvad roolisamba kohal, armatuuri all, need kipuvad vahel ära oksüdeeruma pesas. Olenevalt versioonist on seal 1 või 2 plekk-karbikest. Kontrolli kõik 12V ahela juhtmed, pistikud ja kaitsmed üle, vigu on olnud ka konverterite ja armatuuri joodetes. Parasjagu otsimist ja kontrolli, aga ei midagi üle mõistuse käivat.
Kellade jaoks on kaitsmeplokis kusagil keskel üks kaitse. Lisaks on kaitsmed 24/12 konverteri juhtmete küljes,mis asuvad roolisamba kohal, armatuuri all, need kipuvad vahel ära oksüdeeruma pesas. Olenevalt versioonist on seal 1 või 2 plekk-karbikest. Kontrolli kõik 12V ahela juhtmed, pistikud ja kaitsmed üle, vigu on olnud ka konverterite ja armatuuri joodetes. Parasjagu otsimist ja kontrolli, aga ei midagi üle mõistuse käivat.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
suur tänu eks läheb otsimiseks
- sambla-aadu
- Rock Crawler
siduripedaali kohal on kaks poole suitsupaki suurust alaldit,mis kelladele 12v toodavad-alusta sealt vea otsimist. juhtmete vahel on kaitsmed ka kohe.
51963080
aga pirnid plokis on ju 24v
- sambla-aadu
- Rock Crawler
need on taustvalgustuse pirnid. Õlirõhu, temperatuuri ja kütusetaseme jaoks on 12v ahel.
51963080
Oot! Kasjuks ei ole mul skeemi käepärast, aga mina alustaks massist. Võta kellad lahti ja otsi üles massi juhe ning mõõda selle ja massi vahelist takistust. Kui mass ok, siis hakka käega alaldist juhet taga ajama, kontrolli kaitsmed üle, juhet venita ja tiri mõistliku jõuga, kõik pistikud kontrolli ka üle. Kui ta sul aukudes lollitab, siis ilmselt kusagil ühendus nn "pooles vinnas".
- isakene
- I know how to fix stuff
Kui kogu ülejäänud armatuur töötab, siis massi viga see vaevalt on. Mass nimelt on kogu armatuuril ühine. See kellade ärakadumine on 160-l üsna sagedane viga, enamasti ikka konverterite või kaitsmete ühendustest lööb välja.KeegiVeel kirjutas:Oot! Kasjuks ei ole mul skeemi käepärast, aga mina alustaks massist...
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.