Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
mnjaaaa...vaatates neid pilte, siis jaalohkujast Amandake koos oma algaja sohvriga oli Norgim lyli...jeahh..Landy sinu norkus Nivade vastu...peab siis fotodel koike demoma
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
Alex kirjutas:mnjaaaa...vaatates neid pilte, siis jaalohkujast Amandake koos oma algaja sohvriga oli Norgim lyli...jeahh..Landy sinu norkus Nivade vastu...peab siis fotodel koike demoma
Pole su esikoht "ankruna" sugugi nii kindel, disco võttis sinuga jõudsalt mõõtu. Nivakese mitte liikumises otsiksin viga mitte niivõrd rooli ja istme vahelt, kui kapoti alt. See mootor ei läinud kohe kuidagi pöördesse ja masin ei liikunud ka edasi. Nivaga mudas on vaid üks nipp- I käik+aeglusti+põhjagaas. Vajdusel tuleb üks silm kinni pigistada, et tahhomeetri näitu näha ei oleks.
Viimati muutis Landy, T Veebr 06, 2007 10:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
eks ma siis edaspidi hoidun mudasemasse ossa(taha poole)seon difri lukusti kangi aeglustiga kokku(vajalikel hetkedel kargas valja),handymani pakun veel tubakamale kui ise olen.Mootori kohta oskan vaid seda oelda, et rehvi pidamine oli nii tugev mis kustutas vene ime voimu lihtsalt ara...ta ei jaksanud vedada kui rehv haakis...paradoks?
kadestasin cherokee mootori voimu...vajuta ja ta laheb...hoolimata super rehvist
Kui cherokeel ikka 4x31"MT ratast tugevalt mudas on, ei vea paigalt see ka hästi minema. Mis mind tegelikult üllatas. Pean asja uurima. Vb automaadiga ongi nii. Olin nende rehvidega esimest korda metsas ja aeglustit kasutasin ka esimest korda. 29" rehviga polnud kunagi vajadust.
Aga 4 liitrit on mõnus küll.
Su Niva liikus ju mudas edasi küll, mu arust.
Mingi kleepuv muda on sealkandis. Mul kulus tund, enne kui survepesuga suure muda maha sain. Päris puhtaks ei saanudki.
Käisin ka täna enda autot pesemas. Selle ajaga pesti jazzis teises reas 6 autot ära. Mina, aga ootasin ja ootasin. Huvitav oli vaadata kui nad kasti pesid ja kõik see saast mis sinna kogunenud oli lendas taga seisvale range roverile peale.
krt...kui seda koike uskuda, siis voimalik, et sa Landy eksid ja Amandakese mootor siiski tootas korralikult...lihtsalt tanu rehvidele oli haakumine nii hea, et emake maapind tegi selle 1.7 jouetuks...
alex juba kahtleb tiba kuna per...e tunnetus ytles sama
...aga myygis on vanatydruk igal juhul juba...