Aga igaksjuhuks ka teistele teadmiseks!
Jutt järgmine.
Reede õhtul, sõitsin mina, piki Pärnu mnt Tallinna poole, kui peale Saue silda, jooksis kätega vehkides teele mingi tegelane, kelle auto ohutuledega teepervel oli. Esiteks, pidin ta surnuks sõitma, kuna kiirus maanteele vastav. Teiseks mõtlesin, et kui häda käes, võin ta Tallinnasse laagri statti lohistada. Seal parem abi otsida.
Igatahes jäin seisma. Ilmus siis akna juurde tegelane, kes ladusalt venekeeles mulle rääkima hakkas, kuidas tal bensiin otsas ja tal raha vaja. Kuidas ta vaene Türgi turist lennukist maha hakkab jääma jne. Küsis 20 Euri, kui ma ütlesin, et sularaha pole, pakkus ta lahkelt oma kuldsõrmust, et sõidame tanklasse ja võtame raha välja. Selle peale ma ütlesin, et mul on 5l kanku bensiiniga autos, see teeb sama välja, jõuad linna. Selle peale solvuti. Pakkusin veel varianti, et tõmban su auto tanklasse. Tegelane vihastas, kirus ja siunas, Istun oma autosse ja sõitis minema

Eile nägin sama masinat ohutuledega Peterburi mnt. ääres Kuusalu lähedal. Poleks vast tähelepanu pööranud aga eelmine intsident meeles. Kiusas juba järgmist vaesekest bensu ja raha muredega!
Auto:
Sinine Universaal
Opel Astra/Vectra
välismaa numbriga.
Ettevaatust! Võib ootamatult teele joosta, kuni teise reani, vahet pole kas sõidad 100km/h.... nõuab, lunib raha!
Seega ei ole soovitatav tegemist teha!