inseneer kirjutas:Tagurpidi käik sisse, vahekast neutraali ja volaa..

Muidugi - selle paari kuu jooksul mis ma meh. vintsiga askeldanud olen - ainult positiivsed kogemused. Ei mingit muret muda ja vee pärast, tõmbejõu piiriks saab enamasti tross.
Moderaatorid: hulkur, Moderators
inseneer kirjutas:Tagurpidi käik sisse, vahekast neutraali ja volaa..
Olles mõned hüdrovintsid soovijatele tarninud, siis kõrvaltvaatajana on kasutajad ehk ainukese miinusena kurtnud aeglasemat kerimist kui elektrilise vintsiga. Veojõud aga tundub isegi juba 9000lbs vintsil olevat lõputu. Koormusklapp ei ole rakendunud, ennem lendavad trossid ja tõmmab poolil trossi ringi ja kinnitusest lahti otsa, isegi kui 2 tiiru on poolil peal. Lisana tuleks eraldi pump installida ja jähmerdamist on ka voolikutega, aga lollikindluselt on elektrilisest igal ajal üle on minu arvamus. Ja mida sa sellest autost ikka vead, kui automootor niigi kutu? Kuhu ja milleks, mis see vesi ikka teeb kui auto jões, kraavis või mujal.Rax888 kirjutas:Võib olla oleks lihtsam hüdrovints külge aretada. Oskab keegi öelda mis nende hinnaklass on ja mis on nende eelised ja vead?
Pole jah sellises situatsioonis olnud, aga ega enam hullemaks ju minna saa kui auto külili või ripub. No las siis ripub kuniks abiväge tuleb. Kuigi jah külili oleva auto annaks püsti meelitada ja ehk ka sõitu jätkata.erik kirjutas:Sa JR vist ei tea, mis see tähendab, kui su auto on jões, kummuli - küllili või ripud trossi otsas, perse mäest alla, kalle sihuke et puud seal ei kasva. mootor surnud ja sul on faking hüdro või mehhaniline vints, millega pole siis kottigi enam teha.
Jaaguonu, alati ei pruugi abiväge piisvalt lähedal ja käepärast võtta. Siis tuleb oma jõududega hakkma saada.jr kirjutas:Pole jah sellises situatsioonis olnud, aga ega enam hullemaks ju minna saa kui auto külili või ripub. No las siis ripub kuniks abiväge tuleb. Kuigi jah külili oleva auto annaks püsti meelitada ja ehk ka sõitu jätkata.
jr kirjutas:Samatargalt võid ju hüdropumba panna eraldi pisikese bensumootori pealt ringi käima. Plax tross-stardist käima ja vintsima. Huvitav kas miskine muruniiduki mootor oleks piisavalt võimas? Kui palju peab rakendama väänet pumbale minimaalselt tööolukorras, mis toodab a'la max 100 bar ja 19L minutis?