K: Terrano II vs. Pajero II - Olemas!
Moderaator: Moderators
- TiitR
- I live off from the mud
K: Terrano II vs. Pajero II - Olemas!
Jälle mina oma murega
. Nimelt hetkel jätsin kastikad kõrvale, kuna minu hinnaklassis pole saada muud kui roostepuru. Teise valikuna tekkis silmapiirile "wagon" versioon vanad maasturid. Hetkel kahevahel, et kumb pealkirjas nimetatud? Olles ise Pajero II-te eelnevalt omanud, on plussid ja miinused teada, kui Terrano II-st täiesti tume maa. Kogu jutt siis ikkagi 5-ukselistest versioonidest. Kumba kergem kergitada neist on? Silmapiiril oleval Terranol on esiots natsa madal - kuidas (kui palju maksma võib minna?) Terrano II-l väike tõstmine tehtav on? Ja muud infot Terrano meestelt ootaks ka.
Viimati muutis TiitR, L Apr 26, 2014 6:07 pm, muudetud 1 kord kokku.
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Re: K: Terrano II vs. Pajero II
Kuna sul Pajero II on olnud, siis tead, et see torsoonvedrudega ning seda eriti ei kergita. Mul pole Terranot olnud aga see samuti eest torsoonidega ning peaks olema sama teema mis Pajeroga, annab torsoone niipalju (vähe) peale keerata kui parasjagu annab.TiitR kirjutas:Jälle mina oma murega. Nimelt hetkel jätsin kastikad kõrvale, kuna minu hinnaklassis pole saada muud kui roostepuru. Teise valikuna tekkis silmapiirile "wagon" versioon vanad maasturid. Hetkel kahevahel, et kumb pealkirjas nimetatud? Olles ise Pajero II-te eelnevalt omanud, on plussid ja miinused teada, kui Terrano II-st täiesti tume maa. Kogu jutt siis ikkagi 5-ukselistest versioonidest. Kumba kergem kergitada neist on? Silmapiiril oleval Terranol on esiots natsa madal - kuidas (kui palju maksma võib minna?) Terrano II-l väike tõstmine tehtav on? Ja muud infot Terrano meestelt ootaks ka.
Seda oled võib-olla juba lugenud aga igaks-juhuks viitan: http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2214
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
- uputaja
Mulle Terrano meeldib. Vaheta õli ja anna takka. Omal see igapäevaseks tööautoks.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Nende 2 valiku vahel valiks ma Terrano kinnisilmi,kui vähegi norm kere on.
Võiks olla meh pumbaga,aga seda saab ka hiljem panna(hind umbes 150).
Vedrustus neil 2 autol väga sarnane,seega tõstmine sama töö.
Lagunemise poolest on terrano pommikindlam,eriti mootor.
Võiks olla meh pumbaga,aga seda saab ka hiljem panna(hind umbes 150).
Vedrustus neil 2 autol väga sarnane,seega tõstmine sama töö.
Lagunemise poolest on terrano pommikindlam,eriti mootor.
Proto
53951597
53951597
- Roostekoll
- Fitting 38"
Isegi olen oma terranoga üldjoontes rahul. Siit-sealt vajab ta hoolt siiski.
Andestab meeletult palju ja vastu peab nagu loom. Muidugi minu masin läheb kohe nüüd ka müüki.
Kandevõimet on tal kamaluga ja parketikatest on ta siiski üks etemaid.
Soovitada julgen küll.
Andestab meeletult palju ja vastu peab nagu loom. Muidugi minu masin läheb kohe nüüd ka müüki.
Kandevõimet on tal kamaluga ja parketikatest on ta siiski üks etemaid.
Soovitada julgen küll.
Trolle pole olemas
- TiitR
Tänud sõbrad. Silmapiiril olev Pajero on SS neliveo süsteemiga ja see natuke ahvatleb. Samas minu omatud Pajero oli minu kasutada küll ca. 1,5a. ja absull mingeid suuri kulutusi ei vajanud, vaid korralised hooldused. Äkki sattus vaid korralik isend vms.?
Terranost siis.
See Autolehe jutt on üldjoontes õige.Kardaaniristid lagunevad, kui neid ei määri (osasid ei saagi määrida).
Tagareduktorist jagusaamist ei kujuta ka hästi ette, võibolla C 200 silla puhul saab ka.Enamusel on H 233.
2,7 diisel sõidab absoluutselt igasuguse kütusega ja kuuma ei karda.Hooratas on ühemassiline- lollikindel, aga põhjustab natuke vibrat, eriti pisut kulunud siduriga.
Keredetailidest pole leidnud normaalse hinnaga esitiibasid, aga plasti all saab ka vana tiiva taastada.Küljekarbid on mõistlik nagunii ise tugevamad teha.
Mina sõidan talvel jääl enamasti tagaveoga, jäigalt lülitatav nelikvedu võib põhjustada auto ootamatut käitumist.
See Autolehe jutt on üldjoontes õige.Kardaaniristid lagunevad, kui neid ei määri (osasid ei saagi määrida).
Tagareduktorist jagusaamist ei kujuta ka hästi ette, võibolla C 200 silla puhul saab ka.Enamusel on H 233.
2,7 diisel sõidab absoluutselt igasuguse kütusega ja kuuma ei karda.Hooratas on ühemassiline- lollikindel, aga põhjustab natuke vibrat, eriti pisut kulunud siduriga.
Keredetailidest pole leidnud normaalse hinnaga esitiibasid, aga plasti all saab ka vana tiiva taastada.Küljekarbid on mõistlik nagunii ise tugevamad teha.
Mina sõidan talvel jääl enamasti tagaveoga, jäigalt lülitatav nelikvedu võib põhjustada auto ootamatut käitumist.
- uputaja
A mina sõidan talviti pidevalt 4wd sees, all korralik naast. Mitte mingit halba käitumist ega kulumist ei ole ette tulnud.
See jäiga neliveo ja ei tohi jutt on üks paras pullisitt.
See jäiga neliveo ja ei tohi jutt on üks paras pullisitt.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Korraliku naastuga pole vast probleeme.AT ja eriti MT rehviga tasub küll nelikveoga jääl ettevaatlik olla.Tekib petlik kindlustunne ja järsemas kurvis läheb masin ootamatult käest ära.Tagaveoga saabub hoiatus varakult, siis saab aegsasti kiirust vähendada.
Mul Terrano analoog Maverick. Tuleb tõesti tunnistada, et kestab hästi. Ennastki üllatab kui kenasti vana masin vastu peab ja kui vähe putitamist vajab. Rooste kohta ütleks enda kogemusest, et mitmed aastad uuemad Audid, VW-d ja Skodad oma kooruvate ja roostetavate uste- ja tiivaäärtega on palju õnnetumad väljanägemiselt kui minu Maverick. Pajerot pole otseselt omanud aga sõites tundus Pajero mulle kohmakam ja raskem. Usun, et Pajero tehnika on kapriissem. Terrano on väga mahukas seest ja kandejõudu on palju.
Talvel üldiselt liikluses nelivedu vaja pole. Korraliku rehviga peab väga hästi. LSD aitab kohalt minnes. Ega ta nii võimas ka ei ole, et gaasi andes kohe käest lendab
Jõuülekandega pole mul mingeid probleeme siiani olnud. Vedrustusest vahetatud kolme aasta jooksul stabika puksid ees ja taga ning rooliotsad+keskvarras. Mul bensukas ja sellega pole mingit jama olnud. Korra käisin vaid regullis kus eraldati EGR. Peale selle vahetatud vaid lambda ning klapikambri kaane tihend. Ja heigaasid alati ideaalsed olnud ülevaatusel.
Võrreldes XJ Cheroga on 5-ukseline Terrano väga stabiilne. Kurvides ei loksuta ja maanteel ei hakka suurematel kiirustel loopima.
Talvel üldiselt liikluses nelivedu vaja pole. Korraliku rehviga peab väga hästi. LSD aitab kohalt minnes. Ega ta nii võimas ka ei ole, et gaasi andes kohe käest lendab
Jõuülekandega pole mul mingeid probleeme siiani olnud. Vedrustusest vahetatud kolme aasta jooksul stabika puksid ees ja taga ning rooliotsad+keskvarras. Mul bensukas ja sellega pole mingit jama olnud. Korra käisin vaid regullis kus eraldati EGR. Peale selle vahetatud vaid lambda ning klapikambri kaane tihend. Ja heigaasid alati ideaalsed olnud ülevaatusel.
Võrreldes XJ Cheroga on 5-ukseline Terrano väga stabiilne. Kurvides ei loksuta ja maanteel ei hakka suurematel kiirustel loopima.
- TiitR
Re: K: Terrano II vs. Pajero II - Olemas!
Kuulates siinseid mehi, sai täna Terrano II koju toodud (tegelikult koju ei jõudnudki, vaid sirgelt remondifirmasse kanali peale
). Näppimist on, nagu ikka vanemal masinal, kuid ei midagi hullu. Starter vajab vahetust, samuti klapikambrikaane tihend ja sidur õhutamist (eelmine omanik vahetas äsja siduri pumba ja õhutus jäi poolikuks). Sisu terve ja puhas.
Kaasa sain orig. valudel täitsa korralikud rehvid (all Cooper´i naelad - 265/70R15).
Aga selline ta on:

Kaasa sain orig. valudel täitsa korralikud rehvid (all Cooper´i naelad - 265/70R15).
Aga selline ta on: