Grand Cherokee 2002 pult
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Grand Cherokee 2002 pult
Tere
Oskab keegi pajatada, kuidas ma omale uue puldi saaksin. Üks on olemas, aga tahaks teist veel. Kas ma võin võtta romulast sarnase masina puldi ja oma masinale selgeks õpetada või peab see uus pult olema eelnevalt "tühi", st tuleb e-bayst või esindusest tellida?
Kas programmeerimise kohta kehtib veel see jutt, et pane juhiuks lukku, süüde sisse ... Või on sellel mudelil vaja DRBga kallale minna?
Ette tänades
Madis
Oskab keegi pajatada, kuidas ma omale uue puldi saaksin. Üks on olemas, aga tahaks teist veel. Kas ma võin võtta romulast sarnase masina puldi ja oma masinale selgeks õpetada või peab see uus pult olema eelnevalt "tühi", st tuleb e-bayst või esindusest tellida?
Kas programmeerimise kohta kehtib veel see jutt, et pane juhiuks lukku, süüde sisse ... Või on sellel mudelil vaja DRBga kallale minna?
Ette tänades
Madis
Re: Grand Cherokee 2002 pult
Mina peale esinduse varianti ei tea aga kui on veel võimalusi siis ootan kah huviga.
XC 70
Lukuabi Grupp OÜ
10613, Estonia, Tallinn, Madara 31
Teevad kõikidest auto võtmetest (immoga) kui ka pultidest koopiad, kuid enne uuri kindlasti palju maksma läheb, sest see ei pruugi tulla kuigi odav. Ise vahetasin tehase singnalatsiooni välja ja asendasin teisega, mille oma puldid- mulle tundus nii odavam:)). Võimalik et pead ka auto sinna tassima
Kogemused väikesed USA METSLASE omanik 2 kuud- autosse investeeritud 800 euri läheb kakskorda samapalju veel kuid sõita tahaks
10613, Estonia, Tallinn, Madara 31
Teevad kõikidest auto võtmetest (immoga) kui ka pultidest koopiad, kuid enne uuri kindlasti palju maksma läheb, sest see ei pruugi tulla kuigi odav. Ise vahetasin tehase singnalatsiooni välja ja asendasin teisega, mille oma puldid- mulle tundus nii odavam:)). Võimalik et pead ka auto sinna tassima

Kogemused väikesed USA METSLASE omanik 2 kuud- autosse investeeritud 800 euri läheb kakskorda samapalju veel kuid sõita tahaks
Viimati muutis Milo78, E Mai 12, 2014 7:16 pm, muudetud 1 kord kokku.
me oleme kõik targad tööpäeva lõpuni.
kontrolllask pähe vabastab teid probleemesetest küsimustest.
kontrolllask pähe vabastab teid probleemesetest küsimustest.
No läks aega veidi aga tuli vastus
....muidugi hinnad vajavad täpsustamist .

XC 70
Puldi kohta ei oska tõsisemaid kommentaare jagada, kuid lisa võtme tegemise eest küsiti mult 80 euri - pidasin kalliks ja püüan ühega hakkama saada.
Pärnu maximas öeldi mulle võtme hinnaks 40 raha, ise peab siis selgeks õpetama autole. Keegi siin kunagi mainis, et väljamaalt tellides odavam veelgi.
XC 70
-
- Rock Crawler
Port Arturi lukuäris maksis Sprinteri võti umbes 35 raha ja kodeeriti vana võtme järgi ära kah. Silberis maksis Jeepi võti umbes 100 raha ja pult 70 (koos kodeerimisega).puhvel kirjutas:Pärnu maximas öeldi mulle võtme hinnaks 40 raha, ise peab siis selgeks õpetama autole. Keegi siin kunagi mainis, et väljamaalt tellides odavam veelgi.
-
- Rock Crawler
Port Arturi lukuäris maksis Sprinteri võti umbes 35 raha ja kodeeriti vana võtme järgi ära kah. Silberis maksis Jeepi võti umbes 100 raha ja pult 70 (koos kodeerimisega).puhvel kirjutas:Pärnu maximas öeldi mulle võtme hinnaks 40 raha, ise peab siis selgeks õpetama autole. Keegi siin kunagi mainis, et väljamaalt tellides odavam veelgi.
-
- Mudder
Oskab keegi öelda, kas Jeep GC 2002a pult tahab uuesti õpetamist peale seda kui patareid ära on olnud?
Nimelt siis võtsin ühe Pt Cruiseri puldist omale uued nupud ja panin puldid kokku tagasi, peale seda ei toimi kumbgi pult kummagil autol
Nimelt siis võtsin ühe Pt Cruiseri puldist omale uued nupud ja panin puldid kokku tagasi, peale seda ei toimi kumbgi pult kummagil autol

-
- Zootramm
Esmane infoallikas WJ omaniku mitteametlik pühakiri ütleb nii:
http://www.wjjeeps.com/sentry.htm
Aga uut pulti oleksin nagu näinud rippumas Lukuabi kontoris Tallinnas Madara tänaval seina peal, äkki eelmistele küsijatele abiks.
http://www.wjjeeps.com/sentry.htm
Aga uut pulti oleksin nagu näinud rippumas Lukuabi kontoris Tallinnas Madara tänaval seina peal, äkki eelmistele küsijatele abiks.
-
- Mudder
Ei ole see Inglise keel nii selge, aga nagu aru saan, siis on esinduse ridad?
Klõpsi puldil avamise nuppu korduvalt auto kõrval, kuni koodid kattuvad ja hakkab lukke liigutama. Muidugi on võimalik, et patareid on valet pidi sees, või midagi muud leiutamise käigus pihta saanud. Lihtsalt tavalise patareivahetusega ei ole mul kunagi midagi juhtunud ja kohe järgmise vajutusega on asi toiminud.
-
- Mudder
Lihtsalt klõpsida avamise nuppu? Mida see tegema peaks? Huvitav on veel see, et kumbgi pult kahel erineval autol ei tööta. Patareid väljas ei käinud ja on ilusti pesades + poole peal/nähtaval.
Aga võibolla ikkagi nupud ei kattu trükiplaadiga, kui jätsid originaali tagasi vahetamata. Või sai ikkagi valesti midagi kokku. Ei kahtle sinu võimetes vaid mõtlen enda analoogsetele olukordadele.testivoitja kirjutas:Lihtsalt klõpsida avamise nuppu? Mida see tegema peaks? Huvitav on veel see, et kumbgi pult kahel erineval autol ei tööta. Patareid väljas ei käinud ja on ilusti pesades + poole peal/nähtaval.
Pärnu Port Arturis Chrysleri võtmega näiteks abi ei saanud. Muudel juhtudel 35 euri ja õpetatakse vana võtme järgi ära. Kui olemas üks pult, siis tavaliselt teise puldi saab iga pädeva autoelektriku käest koos uue puldi õpetamisega. Mulle elektrikud väitnud, et õpetamine käib mitte auto vaid teise puldi kaudu. Kas õige ei tea, aga väitjad Pärnu linna tuntumad elektrikud.
Endal ka probleem. Jeebil pole ühtegi pulti. Esindusest saab originaali tellida. On kellegil infot, kas kusagilt veel saab sobiva puldi ja teha autole sobivaks, kui enda oma kadunud? Või on elektrikutel õigus?
testivoitja kirjutas:Oskab keegi öelda, kas Jeep GC 2002a pult tahab uuesti õpetamist peale seda kui patareid ära on olnud?
Patarei vahetus ei tohiks selliseid anomaaliaid tekitada, vahetasin suvel ja toimis kohe.
Vahetades lootsin, et läheb ergemaks aga ei miskit. Sama uimane nagu eelmiste patakatega, vahest max 2-3 m pealt toimib, üldjuhul seisa massina kõrval ja vajuta aeglaselt ja pikalt ja sedagi tihti kaks korda.
Jutt siis WJ-st, kuda teil puldid funkavad ?
XC 70