"Kalasaba" mustri plussid, miinused?

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

rommel
Fitting 38"

Re: "Kalasaba" mustri plussid, miinused?

Postitus Postitas rommel »

asko4x4 kirjutas:Ennastki huvitab kalasaba ja Special Track mustri võrdlus. Paraku ei ole siin keegi nende läbitavuse erinevust selgitanud. Kui mõlemad on ühe mõõduga, siis kumb on parema läbitavusega, muda, liiv, rabapind. Pakun et kalasaba kaevab end rabas ja liivas kiiremini maasse kui mitte oskuslikult pedaali anda, kuid kas on muus olukorras parema haakuvusega? Mind samuti asfaldi müra väga ei koti.
Tavaliselt võrreldakse kalasaba boggeriga :)
Kalasaba eelis on see, et ei kiti mustrit kinni (mille tagajärjel kaob nt savipinnal rehvi haakumisvõime). Kogu moos, muudes tingimustes kalasabal eeliseid pole (pigem sitem).
Vist :)
Kasutaja avatar
mudahuligaan
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas mudahuligaan »

asko4x4 kirjutas:Ennastki huvitab kalasaba ja Special Track mustri võrdlus. Paraku ei ole siin keegi nende läbitavuse erinevust selgitanud. Kui mõlemad on ühe mõõduga, siis kumb on parema läbitavusega, muda, liiv, rabapind. Pakun et kalasaba kaevab end rabas ja liivas kiiremini maasse kui mitte oskuslikult pedaali anda, kuid kas on muus olukorras parema haakuvusega? Mind samuti asfaldi müra väga ei koti.
Strackid olid liivapeal nagu sitahäda aga muidugi kalasaba mul nüüd 2 korda laiem aga 3tolli kõrgem ei ole veel mutta jõudnud aga eks ma annan teada vahest. Liival enam mul muret ei ole.
Samurai 1.6
Kasutaja avatar
Lomp
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Lomp »

liivale on kõigeparem madala mustriga lai ja pehme rehv;)
aga muda tahab suurt klotsi..
A.Lomp
5116876
Kuusalu 4x4
Errare humanum est
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”