Jeep ZJ 46RE kasti tuulutus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep ZJ 46RE kasti tuulutus
Kuna käigukast auto alt eemaldatatud siis plaan ka tuulutusega midagi ette võtta. Oskab keegi pildil kujutatud lahenduse kohta õelda, et see kindlasti ei kõlba ja vaja ikkagi käimakasti enda peale uus toru ühendus tekitada?

D4D+R6+V6
- helar
- I live off from the mud
Re: Jeep ZJ 46RE kasti tuulutus
See toimib väga hästi. Peaasi et see möga vastu peab. Keermestamiseks on vaja siiski õlipump eemaldada.
Nagu siin:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64& ... i+tuulutus
Nagu siin:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64& ... i+tuulutus
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kui kast juba maas on ja plaanis enivei sulistama minna siis mina mingi sikaflexiga ei mängiks, saab ju paremini kah.
Virgo
Virgo
Mudas alates 2003.
See mingist ameerikamaa foorumist pilt. ei ole minu looming. Teemat ajendas tegema see, et enamus nähtud loetud juhtumite puhul on mindud teist teed ja tuulutus kasti peale viidud. Ilmselt siis mingi hea põhjus neil aga ei suutnud välja mõelda, et mis.virgo kirjutas:Kui kast juba maas on ja plaanis enivei sulistama minna siis mina mingi sikaflexiga ei mängiks, saab ju paremini kah.
Virgo
D4D+R6+V6
- atdoom
- True Off Roader!
Vabandust lolli küsimuse pärast..., miks peab midagi aretama?TarviR kirjutas:See mingist ameerikamaa foorumist pilt. ei ole minu looming. Teemat ajendas tegema see, et enamus nähtud loetud juhtumite puhul on mindud teist teed ja tuulutus kasti peale viidud. Ilmselt siis mingi hea põhjus neil aga ei suutnud välja mõelda, et mis.virgo kirjutas:Kui kast juba maas on ja plaanis enivei sulistama minna siis mina mingi sikaflexiga ei mängiks, saab ju paremini kah.
Virgo
kas ma saan õieti aru, sellel kastil orginaalis tuulutus ava ei olegi?
Minul on 42RLE ja seal on originaalis tuulutus ava peal olemas ning toru jookseb mootori ruumi.
(NV1500 manual, oli ka peal, aga ilma voolikuta... mingi klappi meenutav kübar:)
Andres (hea on asju teada:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
Pakun, et siis on juba keegi käigukasti tuulutuse kallal tööd teinud juba . Või räägid vahekasti tuulutusest? Minu teada on gc zj kastidel seal turbiini taga ülaservas tuulutuse ava ja kõik. Lähed veidi sügavamasse kohta ja ongi vesi käigukastis.atdoom kirjutas:Vabandust lolli küsimuse pärast..., miks peab midagi aretama?TarviR kirjutas:See mingist ameerikamaa foorumist pilt. ei ole minu looming. Teemat ajendas tegema see, et enamus nähtud loetud juhtumite puhul on mindud teist teed ja tuulutus kasti peale viidud. Ilmselt siis mingi hea põhjus neil aga ei suutnud välja mõelda, et mis.virgo kirjutas:Kui kast juba maas on ja plaanis enivei sulistama minna siis mina mingi sikaflexiga ei mängiks, saab ju paremini kah.
Virgo
kas ma saan õieti aru, sellel kastil orginaalis tuulutus ava ei olegi?
Minul on 42RLE ja seal on originaalis tuulutus ava peal olemas ning toru jookseb mootori ruumi.
(NV1500 manual, oli ka peal, aga ilma voolikuta... mingi klappi meenutav kübar:)
Andres (hea on asju teada:)
D4D+R6+V6
- atdoom
- True Off Roader!
TarviR kirjutas:atdoom kirjutas: Pakun, et siis on juba keegi käigukasti tuulutuse kallal tööd teinud juba . Või räägid vahekasti tuulutusest? Minu teada on gc zj kastidel seal turbiini taga ülaservas tuulutuse ava ja kõik. Lähed veidi sügavamasse kohta ja ongi vesi käigukastis.
See on originaal ava.
Selle olemasolu on märgitud ka manuali joonistel.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
42RLE on uuem tehnoloogiaatdoom kirjutas:TarviR kirjutas:atdoom kirjutas: Pakun, et siis on juba keegi käigukasti tuulutuse kallal tööd teinud juba . Või räägid vahekasti tuulutusest? Minu teada on gc zj kastidel seal turbiini taga ülaservas tuulutuse ava ja kõik. Lähed veidi sügavamasse kohta ja ongi vesi käigukastis.
See on originaal ava.
Selle olemasolu on märgitud ka manuali joonistel.
D4D+R6+V6