Jeep ZJ 46RE kasti tuulutus

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

Jeep ZJ 46RE kasti tuulutus

Postitus Postitas TarviR »

Kuna käigukast auto alt eemaldatatud siis plaan ka tuulutusega midagi ette võtta. Oskab keegi pildil kujutatud lahenduse kohta õelda, et see kindlasti ei kõlba ja vaja ikkagi käimakasti enda peale uus toru ühendus tekitada?

Pilt
D4D+R6+V6
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Re: Jeep ZJ 46RE kasti tuulutus

Postitus Postitas helar »

See toimib väga hästi. Peaasi et see möga vastu peab. Keermestamiseks on vaja siiski õlipump eemaldada.
Nagu siin:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=64& ... i+tuulutus
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Kui kast juba maas on ja plaanis enivei sulistama minna siis mina mingi sikaflexiga ei mängiks, saab ju paremini kah.
Virgo
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

virgo kirjutas:Kui kast juba maas on ja plaanis enivei sulistama minna siis mina mingi sikaflexiga ei mängiks, saab ju paremini kah.
Virgo
See mingist ameerikamaa foorumist pilt. ei ole minu looming. Teemat ajendas tegema see, et enamus nähtud loetud juhtumite puhul on mindud teist teed ja tuulutus kasti peale viidud. Ilmselt siis mingi hea põhjus neil aga ei suutnud välja mõelda, et mis.
D4D+R6+V6
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

TarviR kirjutas:
virgo kirjutas:Kui kast juba maas on ja plaanis enivei sulistama minna siis mina mingi sikaflexiga ei mängiks, saab ju paremini kah.
Virgo
See mingist ameerikamaa foorumist pilt. ei ole minu looming. Teemat ajendas tegema see, et enamus nähtud loetud juhtumite puhul on mindud teist teed ja tuulutus kasti peale viidud. Ilmselt siis mingi hea põhjus neil aga ei suutnud välja mõelda, et mis.
Vabandust lolli küsimuse pärast..., miks peab midagi aretama?
kas ma saan õieti aru, sellel kastil orginaalis tuulutus ava ei olegi?

Minul on 42RLE ja seal on originaalis tuulutus ava peal olemas ning toru jookseb mootori ruumi.
(NV1500 manual, oli ka peal, aga ilma voolikuta... mingi klappi meenutav kübar:)

Andres (hea on asju teada:)
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
Trykk
Rock Crawler

Postitus Postitas Trykk »

46RE/46RH on originaalis seal kaanes keermeta auk. Ülevalt tulev auk on mul juba enda puuritud.
Pilt

Minul sai selline lahendus
Pilt
Marti +372 523 0582
LC 70 & 80
PUR vahu ja puistevilla paigaldus www.soojustuskeskus.ee
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

atdoom kirjutas:
TarviR kirjutas:
Virgo
Vabandust lolli küsimuse pärast..., miks peab midagi aretama?
kas ma saan õieti aru, sellel kastil orginaalis tuulutus ava ei olegi?

Minul on 42RLE ja seal on originaalis tuulutus ava peal olemas ning toru jookseb mootori ruumi.
(NV1500 manual, oli ka peal, aga ilma voolikuta... mingi klappi meenutav kübar:)

Andres (hea on asju teada:)
Pakun, et siis on juba keegi käigukasti tuulutuse kallal tööd teinud juba . Või räägid vahekasti tuulutusest? Minu teada on gc zj kastidel seal turbiini taga ülaservas tuulutuse ava ja kõik. Lähed veidi sügavamasse kohta ja ongi vesi käigukastis.
D4D+R6+V6
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

TarviR kirjutas:
atdoom kirjutas: Pakun, et siis on juba keegi käigukasti tuulutuse kallal tööd teinud juba . Või räägid vahekasti tuulutusest? Minu teada on gc zj kastidel seal turbiini taga ülaservas tuulutuse ava ja kõik. Lähed veidi sügavamasse kohta ja ongi vesi käigukastis.
Pilt

See on originaal ava.
Selle olemasolu on märgitud ka manuali joonistel.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
TarviR
Rock Crawler

atdoom kirjutas:
TarviR kirjutas:
atdoom kirjutas: Pakun, et siis on juba keegi käigukasti tuulutuse kallal tööd teinud juba . Või räägid vahekasti tuulutusest? Minu teada on gc zj kastidel seal turbiini taga ülaservas tuulutuse ava ja kõik. Lähed veidi sügavamasse kohta ja ongi vesi käigukastis.
Pilt

See on originaal ava.
Selle olemasolu on märgitud ka manuali joonistel.
42RLE on uuem tehnoloogia :) Selleks ajaks olid insenerid juba kastituulutusele vooliku lisamise tehnoloogia avastanud. Paraku 42, 44, 46 RE ajal käis tuulutamine ikka otse turbiini tagant õue.
D4D+R6+V6
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”