Läinud!

Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Guuru
Rock Crawler

Läinud!

Postitus Postitas Guuru »

Läinud
Viimati muutis Guuru, T Juun 09, 2015 6:33 am, muudetud 1 kord kokku.
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Guuru
Rock Crawler

Re: Hélla Rallyé 3000 Compact Célis (Lisatuléd) Ref. 37,5

Kuna mul on plaanis ungarisse põrutada, siis tänasele ostjale teen kerge 120 euri (paari eest)! 8)
Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

Kas ostjale tuleb ka dokument kaasa Eesti politsei jaoks, et minu tulede ref ei ole lõhki :)
XC 70
Guuru
Rock Crawler

puhvel kirjutas:Kas ostjale tuleb ka dokument kaasa Eesti politsei jaoks, et minu tulede ref ei ole lõhki :)
Ikka saab! :) Kuid ref-arvu tõsteti mingi aeg tagasi 75`lt - 100`le :) Ja ei usu,et sul nendega mingimatki probleeme saaks tekkida :)

Soovitan antud teema korralikult läbi lugeda http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=4&t=48924 . Sealt saab aimu, millest ma räägin!
Vasta

Mine “Müük”