Tere-tere kõik tulevased sõbrad ja 4x4 huvilised :)

Sest selles foorumis ei eksisteeri 0 postiga kasutajaid. Seega, ole viisakas, viska siia Tere. Vastasel juhul leiad järgmise kuu esimesel päeval, et sa polegi enam kasutaja :(

Moderaator: Moderators

Vasta
anx
Rookie
Kontakt:

Tere-tere kõik tulevased sõbrad ja 4x4 huvilised :)

Postitus Postitas anx »

Endal küll täna veel neliveoline sõber puudub, kuid Teie abiga, ma loodan, leian õige varsti ka enda ootustele vastava liikuri :) Hetkel on suurim huvi ühe Dodge vastu, mis sobiks nii-öelda igapäevaseks kasutamiseks ja ilmselt oleks juba hea algus 4x4 maailmaga tutvumiseks.
Ehk soovib keegi ka oma arvamust sellise masina kohta avaldada http://www.motokeskus.ee/et/autod/891 :?: :roll:
Ja Te andke siis palun mulle andreks, kui esialgu oskan siin foorumis vaid rumalaid kysimusi esitada sest see ju ongi ainus viis targemaks saada!! :oops:
Liikumisvabadus neljal rattal!!!:)
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

Aitan meeleldi kuid tolle isendi kohta ei oska ma midagi ütelda...Sõna Dodgegi on juba võõras...
Kasutaja avatar
kongo
Rookie
Kontakt:

dodge

Postitus Postitas kongo »

heips
konkreetsest masinast ei tea midagi.
auto ostmiseks MK`s valida on hea valik, sest autod seal soojast ja kuivast ameerikas (oma D`l olid ostes põhja all tehase sildid). ost MK turvaline.
Su profiili järgi arvan, et tööautoks OK (kui mul keegi põrandat plaatima
sellise autoga tuleks... arvaks et sõitjal hea maitse ja küll siis töö ka OK).
hobiautona arvesta korraliku bensiinikuluga, nii et kui perega iga
päev tuuritada siis kuidasöelda .. rahakott otsustab (minu 5,2 suvel maanteel 15..16L, linnas 20..21, talve kütusekulu ei julge öelda).

kokkuvõteks kui korralikult hooldad ja pisivead likvideerid siis turvaline ja muljetavaldav masin

peace :)
2x 318
Aspen/Durango
Vasta

Mine “Uus kasutaja Ütle Tere / Say Hello”