Tagurpidikäigu tuli
Moderaatorid: jr, Landy, Moderators
Tagurpidikäigu tuli
Tuleks tagurdustuli lpuks ära parandada aga ei leia üles kohta kus see juhe kinnituma peaks. Või pole UAZ üldse nii uhke auto et tagurdustuli automaatselt sisse lülitub?
tel. 5107471
Väike-Maarja/Kanepi
Väike-Maarja/Kanepi
Re: Tagurpidikäigu tuli
Võta salongist käigukasti ymbert plekid maha seal all on käigukangi juures lüliti vaata juhtmed yle äkki on lahti või ei anna yhendust. Teine võimalus ja lihtsam on ka - roni selili auto alla siis saad ka ligi 
Uaz 31512 -> Jeep 5.2 - > Jeep 5.9
Ma igaksjuhuks täpsustan et tegemist bussiga mitte 469ga. Minul seal küll ühtegi juhet ei paistnud..
tel. 5107471
Väike-Maarja/Kanepi
Väike-Maarja/Kanepi
- taxopets
- True Off Roader!
Käigukastil on andur kuhu tuleb mootori poolt juhe külge ja teiselt klemmilt läheb taha edasi.Karuonu kirjutas:Ma igaksjuhuks täpsustan et tegemist bussiga mitte 469ga. Minul seal küll ühtegi juhet ei paistnud..
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
Juhi pool, käigukasti küljes peaks andur asuma. Väga võimalik, et sul on sama mure mis minugi bussil- anduri koht puudub! Ma täpselt ei mäleta aga see plekitükk vist oli poltidega küljes ja ilmselt tuleb anduriga plekiga asendada. Ei viitsi garaazi hetkel roomama ka minna, kuigi mul ka anduriga kast nurgas. Hetkel on mul tagurdustuled eraldi lüliti all aga ülevaatajale see variant ei sobi.
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
Minu mäletamist mööda peaks tagurpidikäigu tule lüliti olema kaane sees keermega. Sama lüliti, mis zigulil. Bussidel ja kastikatel vähemalt.
Williste oma ei tea, neil on see kaan teistsugune.
Täpselt, vasakul pool kaane sees peaks olema kuuliga lüliti (BK418). Vaz-i lülitil on mingi pikem punn otsas, kas see istub või mitte pole kindel.tcumen kirjutas:Minu mäletamist mööda peaks tagurpidikäigu tule lüliti olema kaane sees keermega. Sama lüliti, mis zigulil. Bussidel ja kastikatel vähemalt.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Just, just. Kuuliga lüliti jah.
Ega ma tegelikult ei tea, kas see zigulli omaga identne on, mul pole zigulli olnud.
Aga kui ma enda masinale, UAZ-452D, toda lülitit otsima läksin ja müüjale kaasavõetud mittetoimiva nina alla torkasin, teadis eelmainitu mainida, et zhigulli oma pidi olema.
Muidu ma võin homme päevavalges uurida, mis markeering seal peal on, kui on.
Ega ma tegelikult ei tea, kas see zigulli omaga identne on, mul pole zigulli olnud.
Aga kui ma enda masinale, UAZ-452D, toda lülitit otsima läksin ja müüjale kaasavõetud mittetoimiva nina alla torkasin, teadis eelmainitu mainida, et zhigulli oma pidi olema.
Muidu ma võin homme päevavalges uurida, mis markeering seal peal on, kui on.
Sellised lülitid olid paljudel vene autodel Moskvish,Uaz,Volga, Kamaz jne.
Parempoolne zigulli oma.
Parempoolne zigulli oma.Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kõigil polnud tehasest lülitit pandud.Üks selline oli kunagi endal 3303
Muska71 kirjutas:Kõigil polnud tehasest lülitit pandud.Üks selline oli kunagi endal 3303
Just, kõigil ei ole. Vanematel? mudelitel ei ole võimalik üldse panna (koht kui selline puudub, isegi plekki ei ole, mida ära kruvida). Aga asja annab parandada, kui vahetada see küljekaas uuema vastu. Sobib 1:1-le.
...aga mis siin ikka pikalt targutada...
86 a masinal koht kuhu panna oli olemas,aga plekk ees.
Minu teada kõigil kastidel koht olemas. Osadel see kaetud metallkattega, nagu külmapunn mootori plokis. Ja sobib see eelpoolnäidatud kuuliga lüliti. Mis kasutusel ka ladadel aga ainult viiese kotiga. Neljase kotiga ladadele sobib see silinder lüliti.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
-
honkomees
- True Off Roader!
kahtlen, minu 78 aasta 452-l pole tehasest mingit tagurdustuldki küljes (taga 2x2 ümmargust tuld, suunakas ja park/pidur), lüliti kohta pole küll otsinud.Tegija kirjutas:Minu teada kõigil kastidel koht olemas. ....
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Raudpolt kõigil ei ole seda kohta. Just nädalavahetusel vahetasin endal käigukasti ja ekstra vaatasin, et kohta polegi. Ei ühtki punni, plekki ega miskit.
...aga mis siin ikka pikalt targutada...