Müüdud
Moderaator: Moderators
Re: M: Blazer M1009
Ja mis selles lingis niisugust on et väärib mainimist ?bomsch kirjutas:Normaalne:
http://www.haamer.net/auctionItem.php?i ... Item=10907
Müüakse jah !
Odavamalt kah hetkel.
Aga kõigil suht kirjas et remonti vajavad.
Need on sealt suht rapped ja vajavad remonti.
Müüjal aga juba midagi tehtud.
Mis tal keretöid vajab? Piltide peal paistab üsna ühest tükist ja ilma aukudeta.
bomsch kirjutas:Ää..., seda ma nagu mõtlesingi, et ma 3k eest pakun lisaväärtusena tutikad rehvid, amordid ja starteri ja pill nagu reaalselt sõidab, on arvel ja ei roigu kurat teab mis konditsioonis alles oksjoni platsil. See on rehvid 550€, starter 180€, regamine + numbrid 145€, amordid 200€, eelsüüteküünlad 100€ ja see kokku on juba üle 1000€ + need on ka küljes, mitte ei oota laua peal hakkajat motõlli või teenuse sisse ostmist. Aa, tiivakaared 100€ + uus peegel 60€ veel takka traavi lisaks.
Jätad mainimata, et sisuliselt räägid erinevatest autodest. Oksjonil olevad on Dana 60 sildade ja taga lukkudega üldiselt.
Sul on Dana 44 sillad ja üldiselt lahtised. Altpoolt täiesti erinevaid masinad.
-
- Rock Crawler
bomsch kirjutas:Seekord õige masin. Jätkuvalt pakun kokkuvõttes turuhinnaga oma pilli.bjorn kirjutas: Jätad mainimata, et sisuliselt räägid erinevatest autodest. Oksjonil olevad on Dana 60 sildade ja taga lukkudega üldiselt.
Sul on Dana 44 sillad ja üldiselt lahtised. Altpoolt täiesti erinevaid masinad.
Ei taha nyyd teemat ära sitata kuid... Ega see, just see pill ole mis lehola peatuse taga seisab? Auto kyljeklaasile oli müüa silt peal

Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak
Mis see viimane hind siis nagu on,et mis vääringus ja mis marki ratas oleks nagu eelistatud?
Vahetuseks oleks pakkuda Yamaha TDM 850,aasta 96,sõidukorras,tagarehv tutikas kaasa,esimene on kulunud,TÜV ja kindlustus peale ja tuld....aga üle 2 kilo ma ratta eest küsida ei julgeks 

Päris pikalt on viimastest postitusetest möödunud. Kas auto veel alles? Mis sillad tal siis all on?