Starteri harjad - 1989 cherokee 4.0

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Sullllll
Off Roader Wannabe

Starteri harjad - 1989 cherokee 4.0

Postitus Postitas Sullllll »

Kuna starter (peal nii chrysleri kui ka mitsubishi kirjad) otsustas koostöö lõpetada, selgus mahavõtmisel, et harjad on väsinud. Soetasin endale teksti lõpus lingitud tooted, kuid tuli välja, et harjade kõrgus jääb ilmselgelt madalaks, seega ei hakanud isegi leiutama. Laius ning pikkus tundusid sobivat. http://www.autoladu.ee/varuosa/2429/9854/

Oskad soovitada, kust Tallinna poest ning mida täpselt sellisel juhul küsima peaks, kui nimetatud mudel ei sobi?

Lisan pildi praegusest olukorrast.
Pilt

Samuti tunnen huvi kodaniku vastu, kes oleks nõus mõistliku raha eest kulunud starteri harjad uute vastu vahetama.
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Re: Starteri harjad - 1989 cherokee 4.0

Postitus Postitas Jeepu »

Minu kunagisel Cherol oli ka Mitsu asi peal. Abi sain Melasi Autost. Harju pead küsima starterilt leitud numbrite järgi.
//
Terv.Priit
Sullllll
Off Roader Wannabe

Selge pilt. Aitäh
puukoll1046x
Rookie

Postitus Postitas puukoll1046x »

Starteri-geneka harja saab mõõdu järgi igast norm.(näit Hiiu Salve tn.1)autopoest ja eks neid poode ole rohkemgi.Mida suurem autopood seda rohkem koode-numbreid tahavad ja lõpuks ikkagi vale varuosa.
Sullllll
Off Roader Wannabe

Soetasin Melasi autost starteri koodi järgi uue harjaplaadi (10.50eur). Tulemiks uue autoga võrdväärne käivitus. Aitäh
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Aga palun :-)
Siis läks hästi, et koos plaadiga oli kohe võtta. Mul tuli uusi harju kuidagi kinni joota seal.
//
Terv.Priit
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”