Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Kas tegemist uuema BDG, BCZ, BDH, BAU mootoriga? See kood on tähitud mootori plokile või plokikaanele, kust teda plastkatete tõttu raske leida. Aga on ka service raamatu esimese lehe pöördel ja tagavararattakoopa seinale või pagassi põrandale kleepitud paberitükil. Need mõlemad näevad välja umbes sellised: http://www.bitnet.ro/vw/datasticker/
Et foorumi raames püsida, räägi mulle nendest tõsteflantsidest
BDG on 132kw, BDH on 120kw, BAU on 132kw. Siin siiski vanema 110kw-lise motoga tegu.
Kuulutuses on ju selgelt kirjas ,et 2001a 2,5 ja 110 kw .
Masin on tõesti hea. Mul ka täitsa selline olemas. Teist tüüpi jõuallikaga muidugi. Ja isegi minusugune
auto....e võib rahule jääda. Kusjuures mul sõidab sellega ka naine ja proovisin siin juttu teha et äkki müüks maha? Tagajärjed olid minu jaoks kurvad Ja nii see meie peres edasi veereb.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Passat alles ! Lepingu on lõpetanud vahepeal spidomeetriplokk ,kuid selle vea saab ajapuuduse tõttu peale 20.05 vahetatud . Tulge viige ta koos saba ja sulgedega minema . Hinnaks 2300 eur .