Teeme ära 2014! Samukas vajab abi!

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
mudahuligaan
Got ARB and Nitrous?

Teeme ära 2014! Samukas vajab abi!

Postitus Postitas mudahuligaan »

Tere!

Mure selline, et pole garaazi, pole tööriistu, kui nii jätkub pole varsti autot ka enam.

Pealehakkamist ja tahtmist on!

Probleemid autoga:

Roolivarras kõver, genekas kokku jooksnud, sitane radikas ei jahuta(metsas), mõned releed oleks vaja installeerida, vintsi trossi kinnitus on pooli küljest katki, mõned pisivead veel mis sõitmist ei sega! (3 akent puudu + sooja ei puhu)(täielik ront.. ma tean)

Saaks auto korda oleks võimalik ka appikutsetele vastata!

Teeme korda ja lähme koos Männikule/Tõdvale
Samurai 1.6
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Teeme ära 2014! Samukas vajab abi!

Postitus Postitas tarmo »

Mis 4x4 üritus see nüüd peaks olema? Kui on soov remonditeenust leida, siis tuleks kuulutus nt Bizniz alla teha, vastavalt reeglitele.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Ta ei taha teenust. Tahab, et inimesed talgukorras ta auto ära parandaks. :P
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kasutaja avatar
puhvel
I live off from the mud

Postitus Postitas puhvel »

CaveMan kirjutas:Ta ei taha teenust. Tahab, et inimesed talgukorras ta auto ära parandaks. :P
Väärt idee, mul kahe jeebi juures nokitsemist, andke teada, kui tegemiseks läheb, siis tean kuhu nad veeretada :lol:
XC 70
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Kas enda sõprusringkonnas pole tõesti ühtegi sõpra garaazi ja elementaarsete tööriistadega,et sellise teema siia
tegid ja veel vale alajaotuse alla ka ?
HM Racing Team
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

mudahuligaan kirjutas:Tere!
Mure selline, et pole garaazi, pole tööriistu, kui nii jätkub pole varsti autot ka enam.
Pealehakkamist ja tahtmist on!

Probleemid autoga:
Roolivarras kõver, genekas kokku jooksnud, sitane radikas ei jahuta(metsas), mõned releed oleks vaja installeerida, vintsi trossi kinnitus on pooli küljest katki, mõned pisivead veel mis sõitmist ei sega! (3 akent puudu + sooja ei puhu)(täielik ront.. ma tean)
Enamus 4x4.ee inimestest teab, et mul pöial suht keset pihku, kuid selles nimekirjas olevaid asju olen ise talvel lumehanges Mustamäe maja ees remontinud - vahetanud.
1)Roolivarras maha ja tipa-tapa mõne hüdropressi manu (meil Imedepõllul näiteks on sihuike vigur)
2)Geneka vahetused olen ise suutnud ära teha. He kui sul kohe asendus olemas oleks. Kui asemele panna pole,siis maha ja vaja remonti viia.
3)Radika puhastuseks leia koht kus on survepesu ja suruõhk ning kui radikas plaanis ka maha võtta, võiks voolava veeg läbi pesta. (Jällegi eelmise punktis nimetaud kohas on need asjad olemas)
4)Kinnitus sõltub vintsi tootjast, kuid ilmselt vaja drelli ja rauapuuri või uut polti.
5)Pisivead saad ju ka üle vaadata ja nimekirja teha.

Enamus neid asju ju elementaartööriistadega sileda maa peal tehtavad ja ei vaja tõstukit ega garaazi sisse ajamist. Seega tuleks masin ajada mõne vastavat varustust omava töökoja kõrvale ning nendega kokku leppel saad seal kõrval asjad maha kruvida ning mõõduka tasu eet lasta sirutada/läbi puhuda.

Talgutest on külla asi kaugel, kui just oma autot pärast avalikku kasutusse ei plaania anda.

Kui hüva nõu vaja- helista nr. on all olemas!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

Mõte iseenesest huvitav. Tasuta sulle seda keegi ilmselt tegema ei tule. Kui aga leiad näiteks mõne mehe kes oleks nõus sinu autot tegema ja sina samas lõhud tal küttepuud ära :D Selline variant ilmselt töötaks küll.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kasutaja avatar
Kult
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Kult »

Siin ei ole midagi imelikku küsida et talgukorras ära teha, võibolla sobiks lihtsalt rohkem suzuki teemasse või nende foorumi. Paljudes väljamaa foorumites kus olen liige on tavaline et saadakse kokku laupäev või pühapäev ja aidatakse kellegil autot timmida ja tasuta, auto omanik ostab süüa ja juua ainult. Aga Eestis on asjad natuke teised, enamus inimesi on papi peal väljas ja kuidas sa siis aitad kedagi muidu.
ps. mulle endale suzukid ei meeldi ja ise appi ei läheks, samas kui keegi landroverit timmiks ja appi tahaks siis miks mitte kui aeg ja koht sobib.
5I65692
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

mul ka garaazhi pole, aga saan ka kõik tööd põhimõtteliselt tehtud, kui just puss nuge ei saja.
Natuke jama on jah kui õue porine ja põlvist saati pasa sisse vajud, aga mis vahet sel on,
kui metsas nagu nii sildadeni mudas tõnguma oled harjunud :wink:
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
tphnd
True Off Roader!

Postitus Postitas tphnd »

tööde nimekirja vaadates lahendaks olukorra ühe võtmekomplekti ja jootekolviga....vajalikud vahendid ka edaspidi
#redneckengineeringestonia
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kult kirjutas:Siin ei ole midagi imelikku küsida et talgukorras ära teha, võibolla sobiks lihtsalt rohkem suzuki teemasse või nende foorumi.
Äkki tasub siin
http://www.4x4suzuki.ee/forum/
talgute idee välja hõigata?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

Kult kirjutas:Siin ei ole midagi imelikku küsida et talgukorras ära teha, võibolla sobiks lihtsalt rohkem suzuki teemasse või nende foorumi. Paljudes väljamaa foorumites kus olen liige on tavaline et saadakse kokku laupäev või pühapäev ja aidatakse kellegil autot timmida ja tasuta, auto omanik ostab süüa ja juua ainult. Aga Eestis on asjad natuke teised, enamus inimesi on papi peal väljas ja kuidas sa siis aitad kedagi muidu.
ps. mulle endale suzukid ei meeldi ja ise appi ei läheks, samas kui keegi landroverit timmiks ja appi tahaks siis miks mitte kui aeg ja koht sobib.
Aga äkki soovitad siis teemalagatajale välismaa foorumeid kui siin kõik ainult papi peal väljas? :D
Lahendus olemas ju!
Y61
#540 Mudmen
Kasutaja avatar
Kult
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Kult »

smurhv kirjutas:
Kult kirjutas:Siin ei ole midagi imelikku küsida et talgukorras ära teha, võibolla sobiks lihtsalt rohkem suzuki teemasse või nende foorumi. Paljudes väljamaa foorumites kus olen liige on tavaline et saadakse kokku laupäev või pühapäev ja aidatakse kellegil autot timmida ja tasuta, auto omanik ostab süüa ja juua ainult. Aga Eestis on asjad natuke teised, enamus inimesi on papi peal väljas ja kuidas sa siis aitad kedagi muidu.
Aga äkki soovitad siis teemalagatajale välismaa foorumeid kui siin kõik ainult papi peal väljas? :D
Lahendus olemas ju!
Kui jutu läbi loed siis on ju kirjas et suzuki foorumis võiks alata otsimist, sest tavaliselt ühe margi omanikud ikka hoiavad kokku.
mkiiiksupra.net on üks, aga seal igat troppi ka ei aidata, ehk siis ära hakka oma aega kulutama.
5I65692
kolks
Fitting 38"

Postitus Postitas kolks »

Te kõik olete kurjad :) Võta treiler ja tule minu juurde. Onu aitab garaaziga, onul on on tööriistu j.p. muud kola. Sinu väike sõiduk mahub mulle garagesse ka, erinevalt oma sõidukist. :D
AAAA see läts meelest maha et asun Otepääl. :bg
Nissan Patrol 3,0 118 kw
BMW X5 160kw+
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Härrased,,,mis te mu samukaga teinud olete?:)
Nii Saani mudimas
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”