Armatuuris süttis selline tuluke, mingi hoiatustuli vist. Pole manuali ega ka netist ei leidnud sellesarnast. Oskab keegi öelda selle hoiatustule tähendust.

Tänan.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Ma ei tea kas see oli irooniaga öeldud või mitte aga lootsin siit abi saada. Kallakul läks põlema, kas tegu mootoriõli tulega?puhvel kirjutas:Midagi on tuksis, pakun
Mootoriõli ei pakuks. Pigem jahutusvedeliku taset? Kuid auto seisma jätta ja neid mõlemaid vedelikke kontrollida, pole ju ka probleem?siimu21 kirjutas:Ma ei tea kas see oli irooniaga öeldud või mitte aga lootsin siit abi saada. Kallakul läks põlema, kas tegu mootoriõli tulega?puhvel kirjutas:Midagi on tuksis, pakun
Tasemeandur pani ilmselt segast?zyon kirjutas:. Kontrollisin kohe üle kas jahutus vedelik normis - oli täiesti normis. Seiskasin mootori ja uuesti käima ning enam ei süttinud tuli. Veider
WJ-l ma ei mäleta, et taseme-andur segast oleks pannud. ZJ-l on see üsna levinud, et daatšik koinib.zyon kirjutas:Kui kütusefiltris vesi siis on higistava tankuri pilt aga selline tuluke sütib kui jahutusvedeliku vähe. Enda GC'l läks ka see tuli parklas põlema. Kontrollisin kohe üle kas jahutus vedelik normis - oli täiesti normis. Seiskasin mootori ja uuesti käima ning enam ei süttinud tuli. Veider
Ju vist jahTiitR kirjutas:Tasemeandur pani ilmselt segast?zyon kirjutas:. Kontrollisin kohe üle kas jahutus vedelik normis - oli täiesti normis. Seiskasin mootori ja uuesti käima ning enam ei süttinud tuli. Veider