Tere
Sai siis Saarekollil mootor keema lastud. Üheks põhjuseks oli muidugi lahja viskosidur, aga teise põhjusega olen natuke hädas.
Miks ei hakanud enam elektri ventilaator tööle. Juhtmed otse akult mootorile, hakkas vent tööle, mootori temperatuur OK ja lasi sõidu ära sõita.
Kust otsida viga ja millist andurit, kaitset või releed vaadata, et asi jälle õieti tööle hakkaks?
Auto Jeep Cherokee, 4.0 liitrit bensiin. Aasta 1997.
Tervitustega
Jeep XJ jahutus probleem...
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep XJ jahutus probleem...
Tempi andur on termostaadi korpuses mootori ees üleval.Aga enne vaata kapotialusesse kaitsmete karpi, seal sul vendi relee(radiator fan peaks olema kirjutatud karbi kaane sisse).Ja siin ka teemat lahatud natuke http://www.jeepforum.com/forum/f11/test ... a-1350995/ .Jõudu uurimisel.
Kuidas aru saada, et termostaadil olev andur kas siis töötab, või ei tööta?
Kui panin pistikul olevad klemmid kokku, siis tõmbas mootoril pöörded nats maha, aga vent käima ei läinud. Salongis oli lüliti keeratud akna peale...kont järel. Mootor oli ka just natuke aega tagasi keenud, seega temperatuur üleval.
Kaitsemeni pole veel jõudnud, kuna ei ole mingit isu autoga veel kohtuda.
Kas radika küljes on ka mingid andurid või on see sama ainuke, mis paneb tööle elektrivendi?
Kust saab korralikku uut või hästi töötavat viskosidurit.? See ka vaja kindlasti vahetada.
Kui panin pistikul olevad klemmid kokku, siis tõmbas mootoril pöörded nats maha, aga vent käima ei läinud. Salongis oli lüliti keeratud akna peale...kont järel. Mootor oli ka just natuke aega tagasi keenud, seega temperatuur üleval.
Kaitsemeni pole veel jõudnud, kuna ei ole mingit isu autoga veel kohtuda.
Kas radika küljes on ka mingid andurid või on see sama ainuke, mis paneb tööle elektrivendi?
Kust saab korralikku uut või hästi töötavat viskosidurit.? See ka vaja kindlasti vahetada.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kui üleval termostaadi küljes, siis seda juhib aju. Ju andur surnud, kui ei lülita.
All radika küljes võib ka olla. See on otse.
Ma olen pannud alla lõdvikusse anduri. Paraja läbimõõduga metalltoru, millele keevitad peene keermega mutri külje peale anduri jaoks.
Visko võiks ju asendada elektrilisega ja võiks olla salongist juhitav
All radika küljes võib ka olla. See on otse.
Ma olen pannud alla lõdvikusse anduri. Paraja läbimõõduga metalltoru, millele keevitad peene keermega mutri külje peale anduri jaoks.
Visko võiks ju asendada elektrilisega ja võiks olla salongist juhitav
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.