VW Passat 2001.a 4x4
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
VW Passat 2001.a 4x4
Panen müüki oma 4x4 VW Passati 2001a 2.5 110kw automaat. Pildid peaksid olema siin http://album.ee/user/604075 . Talve rehvid plekkvelgedel (16) ja uued suvekad (18) valuvelgedel .Autoga olen teinud siis niipalju kui : ( 2013 a kevad ) uus esisild Lemforder, 4x uued amordid,piduri kettad/klotsid , tõste flantsid ,hammasrihma vahetus kogu muu vajalikuga,uus generaator ...muidugi mahlad ja kõik filtrid . Spidomeetri näit 240 000 (ilmselt kellegi vigane mõttemaailm ja karvane käsi on ka seda kerida jõudnud ). Remondi pealt kokku pole hoidnud ja kasutatud on ainult kvaliteetseid varuosi . Mootor ,kast ja veermik on väga heas korras . Esineb iluvigu ja tagumine kojamees vajab elektriku kätt . Väga hea sõiduriist eriti talvel . Auto on jäänud peres üleliigseks ja siit ka müügi idee .Kaupleme auto kõrval .Vahetust võib pakkuda maasturi vastu .
Harju mk
Jõelähtme vald
Hind : 3400 eur
58364182
Almar
Harju mk
Jõelähtme vald
Hind : 3400 eur
58364182
Almar
Re: VW Passat 2001.a 4x4
Teen hinna paremaks 3200 eur .
Hind sulab veelgi 3000 eurini .
Küsin hinnaks 2800 eur (sellel juhul jäävad suvised rattad mulle alles ) .
Hinnaks teen 2500 eurikut . Ehk on kellelgi huvi .
Tere, palju kütte kulu 100km-le on?
- TiitR
- I live off from the mud
Kas 18" valud koos suvekatega ka müüki lähevad?almar kirjutas:Küsin hinnaks 2800 eur (sellel juhul jäävad suvised rattad mulle alles ) .
Trassil 7 L ja linnas üsna kindel 9-10 L . Enne kui auto pole müüdud ei plaani ka suvekaid ära parseldada .
- TiitR
Kui midagi enne suve ära otsustad, viska PS-i teade siisalmar kirjutas:Trassil 7 L ja linnas üsna kindel 9-10 L . Enne kui auto pole müüdud ei plaani ka suvekaid ära parseldada .

Ok ...saab tehtud .TiitR kirjutas:Kui midagi enne suve ära otsustad, viska PS-i teade siisalmar kirjutas:Trassil 7 L ja linnas üsna kindel 9-10 L . Enne kui auto pole müüdud ei plaani ka suvekaid ära parseldada .
Kuna kahju on vaadata ,kuidas auto kasutuna maja ees seisab siis olen nõus veel pisut hinda langetama .
HINNAKS 2400 eur .
Tegemist on tõesti tehniliselt korraliku aparaadiga ,aga ajahammas on kerele veidi jumestust teinud . Täna üle pika aja käisin temaga " Savisaare kuningriigis " Lasnamäel kevadiseid tänavaid silumas . Heade sõiduomaduste tänuks pakkusin ka Passatile ühe visiidi Statoili pesulasse .
Kellel huvi ,tulgu vaatama ja proovima .
HINNAKS 2400 eur .
Tegemist on tõesti tehniliselt korraliku aparaadiga ,aga ajahammas on kerele veidi jumestust teinud . Täna üle pika aja käisin temaga " Savisaare kuningriigis " Lasnamäel kevadiseid tänavaid silumas . Heade sõiduomaduste tänuks pakkusin ka Passatile ühe visiidi Statoili pesulasse .
Kellel huvi ,tulgu vaatama ja proovima .
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kas tegemist uuema BDG, BCZ, BDH, BAU mootoriga? See kood on tähitud mootori plokile või plokikaanele, kust teda plastkatete tõttu raske leida. Aga on ka service raamatu esimese lehe pöördel ja tagavararattakoopa seinale või pagassi põrandale kleepitud paberitükil. Need mõlemad näevad välja umbes sellised:almar kirjutas:Panen müüki oma 4x4 VW Passati 2001a 2.5 110kw automaat. Tõste flantsid
http://www.bitnet.ro/vw/datasticker/
Et foorumi raames püsida, räägi mulle nendest tõsteflantsidest

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
http://album.ee/node/28615817/50338925 .Tegin pildi sellest tagavararatta pesas olevast kleepsust . Flantsid lasin tuttaval treialil valmistada ja kasutatud on täiesti tavalist metalli .
- TiitR
BDG on 132kw, BDH on 120kw, BAU on 132kw. Siin siiski vanema 110kw-lise motoga tegu.urmas kirjutas:Kas tegemist uuema BDG, BCZ, BDH, BAU mootoriga? See kood on tähitud mootori plokile või plokikaanele, kust teda plastkatete tõttu raske leida. Aga on ka service raamatu esimese lehe pöördel ja tagavararattakoopa seinale või pagassi põrandale kleepitud paberitükil. Need mõlemad näevad välja umbes sellised:almar kirjutas:Panen müüki oma 4x4 VW Passati 2001a 2.5 110kw automaat. Tõste flantsid
http://www.bitnet.ro/vw/datasticker/
Et foorumi raames püsida, räägi mulle nendest tõsteflantsidest
-
- Rock Crawler
Almar! Mu kallile elukaaslasele hakkas sinu masin meeldima 

Merhaba Hoşça mucize Başınızı fırın koy celam celam Turkye Yemen yakında ücretsiz olacak