Arvatavalt eelsüütereleed(vahest miki plõksib seal aku taga)
Elektriskeem
Moderaatorid: jr, Moderators
Elektriskeem
Nu jälle hädas nüüd paneb miski asi kogu voolu nahka!
Seal need releed on jah. See suht tüüpiline viga 3,3D Patrullil. Kõige levinum fiks, mida ka ise kasutasin oli see, et kogu see elektroonika sai kinga ja salongi tulid lülitid. Ühe nende alla tuli ka eelsüüde. Skeemid mul muidu olemas, aga paberil. Nädalavahetusel saan maal käia ja skeemid kaasa võtta, siis skännida ja kuhugi üles riputada...
+372 5028488
Superjr kirjutas:Seal need releed on jah. See suht tüüpiline viga 3,3D Patrullil. Kõige levinum fiks, mida ka ise kasutasin oli see, et kogu see elektroonika sai kinga ja salongi tulid lülitid. Ühe nende alla tuli ka eelsüüde. Skeemid mul muidu olemas, aga paberil. Nädalavahetusel saan maal käia ja skeemid kaasa võtta, siis skännida ja kuhugi üles riputada...
Terejr kirjutas:Seal need releed on jah. See suht tüüpiline viga 3,3D Patrullil. Kõige levinum fiks, mida ka ise kasutasin oli see, et kogu see elektroonika sai kinga ja salongi tulid lülitid. Ühe nende alla tuli ka eelsüüde. Skeemid mul muidu olemas, aga paberil. Nädalavahetusel saan maal käia ja skeemid kaasa võtta, siis skännida ja kuhugi üles riputada...
Sorry, et tüütan oma skeemiga, aga asjaga läheb suht kiireks juba.
Et kus see maakodu on, võibolla tuleks ise järele, kui sobib?
Mudaseid radu soovides
Rasmus