tere
proovin korra veel teid tüüdata.
palju maksaks vintsi paigaldus Gc-le ja kas Viljandimaal oskaks keegi soovitada meistrit.
5026711
vintsi paigaldus hind?
Moderaator: Moderators
Re: vintsi paigaldus hind?
Mina Sinu asemel täpsustaks mis keretüübiga tegemist on (eeldades et Gc tähendab grand cherot mitte grand canyonit või grand cavalieri või krt teab mida siis kas :ZJ,WJ,WK) millist vintsi paigaldada soov(händimännist ja ATV vintsist hüdro ja mehhaaniliseni) ja mismoodi tulemus välja hakkab nägema (orig. stange taha viisakal linnakal või täislaks esirauad vintsialusega jne)
Edu
Virgo
Edu
Virgo
Mudas alates 2003.
Viljandi kandis aitab sind vast rt23 sellega 
Ükskord me võidame niikuinii!
530d 01a
530d 01a
täpsustuseks siis :
paigaldus 2000 a jeep gc ja peaks minema orig stange alla.
hetkel vints veel soetamatta aga hinna poolest oleks power winch 12000.(olen nõus kuulama lugaema et milleks selline... s.t siit ka küsimus kas jahiautole oleks sobiv eelpool nimetatud vints)
poes olemas ja kui paigaldaja olemas siis ...
hetkel vints veel soetamatta aga hinna poolest oleks power winch 12000.(olen nõus kuulama lugaema et milleks selline... s.t siit ka küsimus kas jahiautole oleks sobiv eelpool nimetatud vints)
Kes seda Power Winchi müüb? Odavama hinnaklassi asjadest on Dragon Winch suht tõestanud ennast, müüb JR Motors. Mul enda jeebule vintsi paigaldus pooleli hetkel, kui valmis saan, siis ehk pilt selge mismoodi täpselt teha ja saan abiks olla, aega aga ei saa lubada, et millal see võiks juhtuda.... Kuu aja jooksul ehkjaak2 kirjutas:täpsustuseks siis :
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
tänud kõigile kes viitsisid vastata.