Einz
Moderaator: Moderators
Ei ole küll osaleja,aga tekkis küsimus,et miks sa peaks mingit Discot järel lohistama?beginner kirjutas:EDIT: tegelikult oli see mõeldud privaatsõnuminauputaja kirjutas:Aga soodla kandis, nii et: Sissesõit Piibe mnt servast, kohe peale veehoidlat Tallinna poolt tulles vasakule, saab täitsa mööda kalda äärt kuni vana sõjaväeosani. Siis vastavalt valikule ja soovile kas Venemäe kant(ägedam) või suunaga Valgejõe poole.![]()
Mul on paar küsimust "raja" kohta, kui sa oskad öelda/on aega aidata:
Kas eeldatavasti rada kannatab tehaseseades masinaga sõitu, et ei peaks näiteks Discot järel lohistama?
Kas ma eksin väga, kui pakun sissesõidu kuskile siia? Või suurt maanteed mööda edasi/tagasi?
Kus on see sõjaväeosa, kus tekib valikuvõimalus ja kas ägedam kant on ainult vintsiga masinatele?
Ja teinekord tuleb kell õigeks pannaeinz123 kirjutas:Panin sõnumi 1 minut peale lukku panemistäkki võetakse veel kampa...
Eks vaatab kergesti leitava koha, näiteks Raudoja veehoidlat on väga raske mitte märgata, kui Tallinnast Aegviidu poole minna.tphnd kirjutas:kuna mulle Soodla ütleb väga vähe siis võiks kokkusaamiseks olla jälle mõni üldtuntud teetähis/bensiinijaam vms
Muutsin ära.LR-HD kirjutas:Ei ole küll osaleja,aga tekkis küsimus,et miks sa peaks mingit ****ot järel lohistama?
Nii see oleks sest 140km tuleks asfaldti, kuid eks seltskond maksab ka midagi ja eks ma maanteel lükkan gaasi peale ja kallist bensiini põletame mudasbeginner kirjutas:
Need seltsimehed vist võtaks pigem teisel pool Tallinna oleva marsruudi, mis on kindlasti parem valik, kui kodus telekat vaadata:
6. nymmik - Jeeb ZJ - 33" MT + 2" tõstet - vints - CB
14. Romek - Toyota LC80 - 35" - vints - CB
19. taxopets
Mina läheks Soodla kanti, peaasi, et mõni vintsiga masin ka igaks juhuks kampa jääb.
Vaatame, kas ja kuidas rahvas jagunema hakkab.
Kui luuret saaks teha, siis oleks super, ma ise olen natuke ajahädas, aga võimalusel tulen ka.AhhsaMait kirjutas:Soodla kant sobiks väga hästi, saaks sinna nädalavahetusel luurelegi minna.
Siis oleks võib olla mõistlik teha algusesse nimekiri mis automargid pole oodatud,jääb teistele rohkem ruumiuputaja kirjutas:Ei ole küll osaleja,aga tekkis küsimus,et miks sa peaks mingit Discot järel lohistama?
Mis seal keerulist on? Need on ju regulaarselt rikkis.
PS: Tulen Izakiga, uazikutest kopp ees.