Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
Müüa siis MB S500 esimesed vedrud. Seisukord uued, mõned kriimud kuuri põrandal veeretamisest. Pikkus neil 500mm ja läbimõõt peaks olema 128mm, vedru paksus 16.3mm.
Hind: 40€ paar+vajadusel post
Kontakt: PS või 53365998
Pilt ka.
Terv Villu
Viimati muutis MetsaVikat, K Mär 05, 2014 10:27 pm, muudetud 5 korda kokku.
MetsaVikat kirjutas:Vabandust, see lipsas kuidagi... 4tk. Parandus ka tehtud.
Läbimõõt 128mm on ringi välismõõt või sisemõõt?
Andres
56505886
Tallinn
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Originaal õõtsadega tuleb vähemalt 1 tiir maha võtta. Kuni 3"(lõikamata vähe rohkem). Esimesed vedrud taha ja neilt ka 1 tiir maha originaal õõtsadega. Mu profiili all olevas kuulutuses on tehtud nii...
Keegi oskab öelda, kas XJ Cherokee alla saab need panna 1:1 või on vajalik muid modifikatsioone lisaks teha? Ma pean silma eelkõige amorte ntx. Vedru lühemaks lõikamine ei ole probleem.
Viimati muutis rasmusk, K Veebr 19, 2014 1:21 pm, muudetud 1 kord kokku.
rasmusk kirjutas:Keegi oskab öelda, kas XJ Cherokee alla saab need panna 1:1 või on vajalik muid modifikatsioone lisaks teha? Ma pean silma eelkõige amorte ntx. Vedru lühemaks lõikamine ei ole probleem.
Originaal amordid jäävad lühikeseks, on vaja uued või siis säästumehed teevad ka igasugu vahetükke valmis.
rasmusk kirjutas:Keegi oskab öelda, kas XJ Cherokee alla saab need panna 1:1 või on vajalik muid modifikatsioone lisaks teha? Ma pean silma eelkõige amorte ntx. Vedru lühemaks lõikamine ei ole probleem.
Vedru ülemine silm on vaja väiksemaks keerata.
Amorte on uusi vaja või siis teha säästu-klotsid vahele.
Kaspar
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"