M: Jeep Grand Cherokee Limited 5,2 1996 MÜÜDUD!
Moderaator: Moderators
Re: M: Jeep Grand Cherokee Limited 5,2 1996
Välja näeb küll täitsa kobe Grand ja loodetvasti leiab ikka ühes tükis uue omaniku. Aga kui peaks minema lammutamiseks, siis võtaks sealt Clocspring (airbagi lint), kui sellel toimib ja airbagi tuli ei põle koguaeg. Lisaks ka juhipoolse peegli, kuna endal seal tint või miski laiali valgunud.
Sama mure mul, teist grandi oleks vaja aga finantsi napib.... Ja vahetustest oled ikka kategooriliselt keeldunud? Ma oma heas korras 1999a Chevy Trans Sport mahtuniversaali vahetaks maasturi vastu...
Bullrider kui sul Chevyst mõned fotod privasse saata, siis mõtlen selle peale. Kas Chevyl on mootori ülemise osa tihendid vahetatud?
Tere!
Ära tõesti veel lammutama hakka! Ise müün hetkel autot ( ei ole ültse lihtne ) ja kui see müüdud saab siis tulen kohe ka Jeepi kaema kui loomulikult hiljaks ei jää.
Ära tõesti veel lammutama hakka! Ise müün hetkel autot ( ei ole ültse lihtne ) ja kui see müüdud saab siis tulen kohe ka Jeepi kaema kui loomulikult hiljaks ei jää.
Veel ei hakka lammutama, ise ka nagu ei tahaks teist lammutada. Ma lihtsalt uurin siin võimalikke varjante.
Viska mind oma tel.nr-iga,ma saatsin sulle küll meili ja sain ka vastuse,aga kustutasin selle ära...vana pea on kerele nuhtluseks 

Tere, Indrekt1 mida sa minu käest küsisid? Muidu tel. nr on kuulutuse lingil olemas.
Kui peaks lammutamiseks minema, siis oleks huvi mootori ja käimari vastu.
D4D+R6+V6
Müügist maas.
Prooviks veel korra müüa.
Hind 1450.-
Huvi korral helistada tel 5174192!
Hind 1450.-
Huvi korral helistada tel 5174192!