pajero rehvide küsimus

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
kastikas74
Mudder

pajero rehvide küsimus

Postitus Postitas kastikas74 »

Kui istutaks pajerole alla originaalist suuremad rehvid.Näiteks 31;või 33;kui palju siis kütuse kulu muutub ja mootori pöörded. Kas sillad laagrid peavad vastu?Praegu maanteel 110 sõites jääb tunne et tegu on mootori piinamisega.Autoks Pajero sport 2,5 .85kw .(Mitsubishi mootorit töötavad suht kõrgetel pööretel,kas ka sellest lühike hoolde välp?)
Kooliraha jeep 2,5 Td(paadimootor),Metsas nissan king cab2,4 Igapäev pajero sport.2,5
ziilike18
Fitting 38"

Re: pajero rehvide küsimus

Postitus Postitas ziilike18 »

33 on ok päris modimata alla ei lähe :D Pajerole üle 33 ei soovita....

ei hakka ta väga rohkem midagi võtma.
Ükskord me võidame niikuinii!
530d 01a
jyrgen
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jyrgen »

31" läheb ilma modimatta alla igasuguse offsetiga (ehk nati eest torsoone tuleb pingutada)
33"/12,5 tahab 2-gen. kerel juba vähe valitumat velge saada, näiteks 15" velje peaks olema vähemalt 10" lai ja 0 või -10 offsetiga, eest torsoonid peaaegu põhja pingutatud ja tagavedrudele kummist puhvrid vahele (eeldades, et taga on keerdvedrud). Vedrustus muutub küll jäigemaks, aga rehvi suurus kompenseerib seda nii palju, et kitseks ei muutu. Näiteks oma 1-gen. Pajerol sain kiiruse navi vs. spido võrdseks. Tõmbe erksus muutus lahjaks ja maantee sõidul kütust ei kaotanud, suurenes aind linnasõidu kulu.
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
Kasutaja avatar
LauriJ
True Off Roader!

Postitus Postitas LauriJ »

Teema algataja küsis Pajero Spordi kohta, kui nüüd lugeda. Pole mõtet jahuda 1 ja 2 generatsioonist.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

LauriJ kirjutas:Teema algataja küsis Pajero Spordi kohta, kui nüüd lugeda. Pole mõtet jahuda 1 ja 2 generatsioonist.
Ma olen koguaeg arvanud, et Spordil on kogu alumine osa 1:1-le II generatsiooni Pajeroga (Shogun`iga) ja L200-ga? :roll:
Vasta

Mine “Mitsubishi”