Finatsprobleemide lahenduteid

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
Paheero
Fitting 38"

Finatsprobleemide lahenduteid

Postitus Postitas Paheero »

Lugesin:
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=5729

Kahju muidugi, et nii läks, aga miks siis garaaazhitehnika maha müüd? võlgasid saab ju ajatada ja autoremont on tänapäeval kasvav business? Punni parem see remo käima ja teeni raha, selle asemel, et kõik maha müüa ja lõhkise küna ees olla.
Võib-olla loll nõuanne, kuna ei tea muidugi asjaolusid, aga mina vaataks tulevikku....
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Paheero kirjutas:Kahju muidugi, et nii läks, aga miks siis garaaazhitehnika maha müüd? võlgasid saab ju ajatada ja...
O.T.
Mitte,et see konkreetse keisi kohta käiks, aga tuttvatelt kuuldud.
Võlgu võidkase tagasi küsida kahte moodi.
1)Viisakalt
2)Tungivalt

Esimest varinati rakendatakse tavapärase leanu tagasimakse puhul. (ajatamine, uus graafik, maksepuhkus, jne.)
Teise variandi puhul (kui võlg on "tekkinud")on need sõnad sõnavarast kadunud. Leebemal juhul öeldaks lakoonilislet summa ja kuupev. Halvemal juhul esitavad vastu vaidlemist mitte võimaldava välimusega kodanikud monoloogi: "Gde moi dengi bljad..!?!"
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
silmaonu
Mudder

Postitus Postitas silmaonu »

Paheero kirjutas:Kahju muidugi, et nii läks, aga miks siis garaaazhitehnika maha müüd? võlgasid saab ju ajatada ja autoremont on tänapäeval kasvav business? Punni parem see remo käima ja teeni raha, selle asemel, et kõik maha müüa ja lõhkise küna ees olla.
Võib-olla loll nõuanne, kuna ei tea muidugi asjaolusid, aga mina vaataks tulevikku....
kõik tundub väga lihtne olevat, aga paraku pole mingit bisneksit, kui olemasolevate kohustuste mittenõuetekohase täitmisest tingitud raskused tekivad. loomulikult ega see maailmalõpp pole, minu jaoks pankrott ka ilmselgelt mitte aga kui puuduvad vahendid juba takistavad normaalset igapäeva toimetamist ja kivi alla tekib alles ca kuu pärast, oleks äärmiselt rumal minust ja ka otseselt ärile kahjulik veel ca kuu aega oodata. Ilmselt kuu pärast oleks probleemid juba märksa tõsisemad, millega silmitsi peaksin seisma. Auk sees, mis vajab hädasti lappimist. Antud hetkel tundub see olevat minu jaoks lihtsalt kõige õigem otsus :( Püssi nurka plaanis pole panna :)
asjapulk
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Kui tunneli lõpus on valgus paistmas siis soovitan võimaluse korral võtta olemasoleva kinnisvara peale eluasmelaenu. Autoremondist saadud tuluga maksad pangale igakuist obrokit ja hakkabki asi lahenema.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
Xim
Fitting 38"

Postitus Postitas Xim »

Olles ise käinud ka piiritaga tööl, siis tundub nagu natuke absurd, et mingitele võõbadele lepingulised telefonid, tõlk ja muud luksused võimaldatakse. Sellist asja ma küll nagu kuskil mujal maailmas näinud ei ole. Tavaliselt pead ikka täielikult oma nahaga vastutama kas sul järgmisel ööl on kuskil katuseall magada või mitte.

Soovin sulle jõudu ja jaksu, ehk järgmine kord läheb paremini.
silmaonu
Mudder

Valge Hiir kirjutas:Kui tunneli lõpus on valgus paistmas siis soovitan võimaluse korral võtta olemasoleva kinnisvara peale eluasmelaenu. Autoremondist saadud tuluga maksad pangale igakuist obrokit ja hakkabki asi lahenema.
Võibolla loll põhimõte mul viimastel aastatel tekkinud aga põhimõte siiski seegi. prooviks igasugustest laenudest kaarega mööda käia, ei taha. laenuraha ja laastutuli ei pidavat kaua läbi kestma :)
asjapulk
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

silmaonu kirjutas:
Valge Hiir kirjutas:Kui tunneli lõpus on valgus paistmas siis soovitan võimaluse korral võtta olemasoleva kinnisvara peale eluasmelaenu. Autoremondist saadud tuluga maksad pangale igakuist obrokit ja hakkabki asi lahenema.
Võibolla loll põhimõte mul viimastel aastatel tekkinud aga põhimõte siiski seegi. prooviks igasugustest laenudest kaarega mööda käia, ei taha. laenuraha ja laastutuli ei pidavat kaua läbi kestma :)
See oli, minu tagasihoidlik soovitus ( olles ise tööalaselt tihedalt seotud kinnisvara ja pankadega ) hetkeliste raha mure likvideerimiseks. Vaata laenu saab alati ennetähtaegselt tagasi maksta. St. majanduslike raskuste möödudes tagastad kogu summa pangale ja oled jälle laenudest vaba. Meil ju hea näide Landy näol olemas kuidas kinnisvara tagatisega laenu eest omale metsakoll soetada.

Aga tee kuidas ise targemaks ja paremaks pead. Mina lüpsvat lehma ( autoremont ) maha ei kannaks. Seegi sügavalt minu isiklik arvamus.
Viimati muutis Valge Hiir, R Jaan 19, 2007 6:35 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Ma ka kodu ettevõtluse sisse ei pandiks ja segaks. Hea põhimõte. Kui üks kord välja ei tulnud, miks peaks teine kord tulema? Pigem leida rahastaja ja asi pooleks teha. Ühelt raha, teiselt teostus, tulu pooleks.
Paheero
Fitting 38"

Teise variandi puhul (kui võlg on "tekkinud")on need sõnad sõnavarast kadunud. Leebemal juhul öeldaks lakoonilislet summa ja kuupev. Halvemal juhul esitavad vastu vaidlemist mitte võimaldava välimusega kodanikud monoloogi: "Gde moi dengi bljad..!?!"
Selleks tuleb algselt valest kohast raha laenata. Normaalse äri korral ei ole vaja sedasorti kreeditoridega tegemist teha. Ja jutt et "pangad laenu ei andnud" on tänapäeval aegunud. Legaalseid võimalusi on jalaga segada :) Aga kui kord illegaalne ämber jalas koliseb, siis tuleks see siiski ära visata ja legaalseks ümber kantida, alustades kasvõi "tuulelohega" laenust (millel küll tappev intress, kuid siiski vähem kui gde moi dengi) Ajutisi ja kiireid finantseerimisvõimalusi raske hetke üleelamiseks on. OT, sorry.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Härrad, asi kisub seltsimehelikuks kohtuks. Kui keegi aidata saab/tahab,siis tehke seda, kodaniku kirjatükil ju nimed-numbrid all. Arutlused antud personaalküsimuses muutuvad lihtsalt kohatuteks.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Paheero
Fitting 38"

mis kohus see ikka, pigem erinevad seisukohad ja vaatenurgad ajutiste kitsaskohtade lahendamiseks. Kuna keegi täpselt asjaolusid ei tea, siis targutamiseks see jääbki, a krt teab, äkki kellegi kasu ideede või nõuannete näol :)
silmaonu
Mudder

414 AVM kirjutas:Härrad, asi kisub seltsimehelikuks kohtuks. Kui keegi aidata saab/tahab,siis tehke seda, kodaniku kirjatükil ju nimed-numbrid all. Arutlused antud personaalküsimuses muutuvad lihtsalt kohatuteks.
õige mehe märkus õiges kontekstis.
üldiselt ennast selliseks hädiseks-tatiseks vennikeseks selle teemaga ei tahtnudki seada, mingisugust materiaalset või moraalset tuge ka ei taotle :)
eks iga mees ikka oma suppi ise peab helpima.
eesmärk oli eelkõige tähelepanu pöörata asjaolule, et selline bande ringi toimetab.

aga äitähh nõu pakkumast.
olen ise suht toimekas inimene ja pean vastutavaks ennast kõige eest mida teinud olen :D
asjapulk
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

silmaonu kirjutas:eesmärk oli eelkõige tähelepanu pöörata asjaolule, et selline bande ringi toimetab.
Seda võib ilmselt laiendada suht meelevaldselt pea igasugusele välistööjõule, kes väikeettevõtluses tegutseb. Ilmselt Loksa laevatehase keevitajad pole päris sama masti mehed, aga mingid käed-taskus-näts-hambus-nägu-nalja-täis õnneotsijad võib juba eos maha kanda, tööandja olles.
Tuttaval hakkasid lätlased (Eesti firma kaudu) maja ehitama (vist peale seda, kui eesti poisid sealt saba panid piiri taha pikka rubla taga ajama). Issanda ema, mis seal toimus... enne läheks õues valgeks ja magu auklikuks, kui selle listiga ühele poole saaks, mida need tüübid korda saatsid objektil. Lühidalt kokku võtmiseks ei ole lihtsalt sõnu.

Hoia saba rõngas ja uju välja, mis muud. :)
tegime pulli, aitab
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”