Tere, plaanin siis kaa endale maasturit ostma hakata.
Silma piiril üks isuzu trooper.
Oma arvamused/kogemused kirjutage komentaaridesse.
Ettetänades,
Widdler
isuzu troooper 1991 2.8 78kw???
Moderaator: Moderators
Re: isuzu troooper 1991 2.8 78kw???
Olen sellisega paar aastat ringi sõitnud ja autoga rahul, eilisi probleeme pole esineneud välja arvatud metsas lõhutud detailid ja muud kulu materjalid. Ainuke miinus on rooste mis liiga teeb kuigi ostu hetkel oli just keretööd ja raam tehtud mis siiani ok.
Margus
Margus
Mis sul seal metsas täpsemalt küljest on kukkunud? Ma pole veel suutnud midagi alt ära sõita....Maxa kirjutas:Olen sellisega paar aastat ringi sõitnud ja autoga rahul, eilisi probleeme pole esineneud välja arvatud metsas lõhutud detailid ja muud kulu materjalid. Ainuke miinus on rooste mis liiga teeb kuigi ostu hetkel oli just keretööd ja raam tehtud mis siiani ok.
Margus
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Selge selge. Eks yhesõnaga väärt auto?
- tuningman
- I live off from the mud
Ma sain tugilaagri tala banaaniks.igiliikur kirjutas:Mis sul seal metsas täpsemalt küljest on kukkunud? Ma pole veel suutnud midagi alt ära sõita....Maxa kirjutas:Olen sellisega paar aastat ringi sõitnud ja autoga rahul, eilisi probleeme pole esineneud välja arvatud metsas lõhutud detailid ja muud kulu materjalid. Ainuke miinus on rooste mis liiga teeb kuigi ostu hetkel oli just keretööd ja raam tehtud mis siiani ok.
Margus
Muud nagu ei midagi. kusjuures sai tagumese kardaaniga ka suure kivi otsas ragistatud.
mõnusad vindi kujulised vaod sai sisse, aga kõveraks ei saanud, õnneks
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Sama siin, see tala on juba nii pehmeks muutuneud väntsutamisest, et hakkan uut tegema, aga ega muud nagu polegi purustada õnnestunud