O:Infrapuna kaamera teenust.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
-
belmondoke
- Fitting 38"
O:Infrapuna kaamera teenust.
Vaja oleks maja üle pildistada,aga mingeid akte ja asju vaja pole.Kas keegi meil tegeleb asjaga?
asukoht järvamaa.
tel.5572693
asukoht järvamaa.
tel.5572693
Re: O:Infrapuna kaamera teenust.
Vaiko 5035039.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
-
belmondoke
- Fitting 38"
Kas antud tegelane rendib kaamerat või pakub teenust? Äkki keegi kusagil rendib? Mul pole samuti mingit ametlikku akti või uurimistööd vaja, lihtsalt tahaks aru saada ehitajate mõttekäikudest ja selgitada, kust nurgast rohkem sisse puhub 
FlammablE kirjutas:Kas antud tegelane rendib kaamerat või pakub teenust? Äkki keegi kusagil rendib? Mul pole samuti mingit ametlikku akti või uurimistööd vaja, lihtsalt tahaks aru saada ehitajate mõttekäikudest ja selgitada, kust nurgast rohkem sisse puhub
Sama siin. Ehitaja on teada kes maja püsti pani ja teda ei süüdista milleski. 50a. tagasi olid võimalused vähe teised. Nüüd aga tahaks teada kustkohast see külm ja tuul oma tee tuppa leiab...
Minu asukoht Paide
Kas on kuradimaraske helistada või kõvatate siin niisama. Nagu näha enamus järvamaalt. Pange ennast punti, vend tuleb ja teeb ära. Mis kuradima rendist me räägime. Seda masinat peab ju tundma ka . Ega see mingi fotokas pole.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.