Otsin kes paigaldab wj 3.1d mootorisoendus
Moderaator: Moderators
Otsin kes paigaldab wj 3.1d mootorisoendus
Otsin Tallinnas , pakkuge hind , tahan sellist et elektripistikust saab .
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Otsin kes paigaldab wj 3.1d mootorisoendus
Omal Defaga positiivne kogemus olemas. Oleneb kui pikalt voolu vaja võtta on, kuna kaasas 2,5m. voolujuhe, siis ise soetasin juurde 10m. kaabli (pakutakse ka 5m.). Arvan, et kui sul vähegi varjualune olemas, saad paigaldusega ise hakkama (hiljem ära unusta süsteemist õhku eemaldada).airport kirjutas:Otsin Tallinnas , pakkuge hind , tahan sellist et elektripistikust saab .
Sinu autole pakutakse nö. lõdvikute vahele käivat. Komplektis kaasas igasugu pisitarvikud, ka jupp voolikut, kui vaja.
http://www.defa.com/file/949957320010/411715.pdf
-25C, 2 tundi taga ja eelsüüte küünal vaid korra vilgatab ja käib! Minu oma maksis mingi 110.- (näed mingitki hinnataset).
Endal ei ole aega paigaldada , selepärast otsingi .
- TiitR
Aega? Läheb ilmselt 1 tund...koos õhutamisega?airport kirjutas:Endal ei ole aega paigaldada , selepärast otsingi .
Ega ta päris nii ei ole. See element on 600W ja paari tunniga -25C ta eriti soojaks ei lähe. Aga käima läheb kergelt ja küünlad hõõguvad päris jupp aega.-25C, 2 tundi taga ja eelsüüte küünal vaid korra vilgatab ja käib!
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Tiit vist vihjas oma länkari käitumisele.ibra kirjutas:Ega ta päris nii ei ole. See element on 600W ja paari tunniga -25C ta eriti soojaks ei lähe. Aga käima läheb kergelt ja küünlad hõõguvad päris jupp aega.-25C, 2 tundi taga ja eelsüüte küünal vaid korra vilgatab ja käib!
XC 70
Ei saa aru, ka -32celsiust ei ole sellele mootorile probleem. Alati võib paigaldada igasugu vidinaid, võimalused, rahakott jne,.
Kui mootor on korras siis käivitub ka -30'ga. Kui ei siis tuleks mõelda remondile.
Kui mootor on korras siis käivitub ka -30'ga. Kui ei siis tuleks mõelda remondile.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
- TiitR
Minu omal küll 800w-ne element ja võid üks hommik kõrval seista kui soovidibra kirjutas:Ega ta päris nii ei ole. See element on 600W ja paari tunniga -25C ta eriti soojaks ei lähe. Aga käima läheb kergelt ja küünlad hõõguvad päris jupp aega.-25C, 2 tundi taga ja eelsüüte küünal vaid korra vilgatab ja käib!
- TiitR
Ei vaidlegi vast Ax, et auto peaks ka sellise külmaga käivitumaAx kirjutas:Ei saa aru, ka -32celsiust ei ole sellele mootorile probleem. Alati võib paigaldada igasugu vidinaid, võimalused, rahakott jne,.
Ok ütlen teistpidi - iga inimine peab oma asjaga tegelema , näiteks mina ostan vanametalli ja vaatan objektid ja olen nõus maksma selle inimesele kes paigaldab mulle mootorisoendus !TiitR kirjutas:Aega? Läheb ilmselt 1 tund...koos õhutamisega?airport kirjutas:Endal ei ole aega paigaldada , selepärast otsingi .
Hinnavahe on 150€+ paigaldus , et täitsa paska ei taha ka panna
Jälle keegi ei taha teha , auuuh kes tahab raha saada ???