Asukoht on vasakul, telefon all.
O: UAZ jagaja kondensaator
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: UAZ jagaja kondensaator
Väga väike junn küll aga tasuks 5 euriga(Krt selline tunne, et väiksema raha eest ei saa midagi kuskil müügil ollagi, aga kui vanas rahas mõtlema hakata võib päris hulluks minna
).
tel. 5107471
Väike-Maarja/Kanepi
Väike-Maarja/Kanepi
- tuningman
- I live off from the mud
Re: O: UAZ jagaja kondensaator
Võta kartul ja torka juhe sisse, aitab ka.Karuonu kirjutas:Väga väike junn küll aga tasuks 5 euriga(Krt selline tunne, et väiksema raha eest ei saa midagi kuskil müügil ollagi, aga kui vanas rahas mõtlema hakata võib päris hulluks minna).
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
- Roostekoll
- Fitting 38"
Mis seal kondekal need voolud on? Kruti mõni vedelev vana telekas-raadio-musakeskus lahti ja võrdle. Võibolla ajab asja ära.
Trolle pole olemas
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- isakene
- I know how to fix stuff
Mine oomipoodi või tevalosse, osta suvaline kondekas mahtuvusega 0,2 - 0,25 µF ja pingele 400V, jooda otsad külge ning keera paika. Maksab sente.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
Selge. Aga mis UAZil see originaal mahtuvus on, et äkki juhtub neil täpset ka olema siis on nagu parem vist? Või on nii, et mida rohkem seda uhkem? Ega ma elektroonikast ei jaga eriti...
tel. 5107471
Väike-Maarja/Kanepi
Väike-Maarja/Kanepi
Mul peaks kodus vedelema. Kunas või kuidas seda kätte saada tahad?
Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid...FORSS ja IDEEAUTO 5115122
- isakene
Originaal oli vist 0,22 mikrot. Kõlbaks ka hoopis suurem mahtuvusevahemik, aga see on sihuke optimaalne. Tegelikult on selle täpsusklassi kondekatel lubatud eksimuseks +- 10%, nii et selle minu toodud vahemiku sees ei ole TÕESTI mingit vahet, mille sa parajasti külge keerad.Karuonu kirjutas:Selge. Aga mis UAZil see originaal mahtuvus on, et äkki juhtub neil täpset ka olema siis on nagu parem vist? Või on nii, et mida rohkem seda uhkem? Ega ma elektroonikast ei jaga eriti...
Pealegi, sellesama õnnetu kondeka eesmärgiks on ainult kontaktide sädelemise ja raadiohäirete vähendamine. Mootori tööle ta mingil muul moel mõju ei avalda.
Proovi järgi, avaldab ikka küll.Pealegi, sellesama õnnetu kondeka eesmärgiks on ainult kontaktide sädelemise ja raadiohäirete vähendamine. Mootori tööle ta mingil muul moel mõju ei avalda.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- isakene
Olen suur kõrv kuulama kondensaatori funktsioonide loengut?ibra kirjutas: Proovi järgi, avaldab ikka küll.