ajee nalja ka VOL1

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Suletud
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Eesti nokia

Postitus Postitas Landy »

ARK ostis 39 golfi millest pooled on bensiini ja pooled diisliga.

ehk siis 1 auto peaks sõitma nii diisli kui ka bensiiniga, vot eesti nokia, tehke järgi... :shock: :roll:

Allikas:
http://www.epl.ee/artikkel/369969
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
H.K
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas H.K »

alla 18a ja enne sööki vaatamine keelatud :twisted: http://www.yakovlevi.com/t_shameless.html
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

väääga räige
56157755
R969
Fitting 38"

Postitus Postitas R969 »

Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

lermo kirjutas:masin
Kuid mingi punt inglasi tegi ka analoogse masina, millega sõitsid alakalt venemaale. Seda näitas mingi aeg Viasat Explorerist.
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

paevaline kirjutas:
lermo kirjutas:masin
Kuid mingi punt inglasi tegi ka analoogse masina, millega sõitsid alakalt venemaale. Seda näitas mingi aeg Viasat Explorerist.
Seda saadet nägin isegi.Oli vaja aparaati,mis saaks veest jääle ronida igasuguse probleemita ning pidi ka vee peal seisma...
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

paevaline kirjutas: Kuid mingi punt inglasi tegi ka analoogse masina, millega sõitsid alakalt venemaale. Seda näitas mingi aeg Viasat Explorerist.
Nägin ka saadet ja päris huvitav oli... Muidugi, nende masin baseerus ikkagi roomikutel ja lisaks pandi külje peale kruvipaagid mis siis vajadusel aitasid masinat vee peal hoida ja jääservast üle kruvida.
Venelased neile ekspeditsiooni läbiviimsiseks piiriületusluba ei andnud ja pärast oli mingi korralik jama sellest nendel. Tegu oli ka siis esmakordse taolise piiriületusega.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Briti valitsuse sotsiaalmeditsiinipoliitika jõudis hiljuti nii kaugele, et kui abielupaar ei ole esimese viie abieluaasta jooksul last saanud, on neil õigus paluda appi sotsiaaltöötaja, kes püüab probleemi lahendada, ehk siis naine rasedaks teha.
Smithide abielupaar kuulubki nende hulka, kellel viieaastase lastetu abielu järel on ühena esimestest õigus uudsele "sotsiaalteenusele".
Oodatud päeva hommikul läheb mr. Smith tööle. Mõne minuti pärast satub ukse taha aga rändav beebifotograaf.
Uksekell.
Mrs. Smith: "Tere hommikust."
Fotograaf: "Tere hommikust, proua. Te ei tunne mind, aga ma tulin..."
Mrs. Smith: "Pole vaja seletada. Ma ootasin teid."
Fotograaf: "Kas tõesti? Väga tore. Ma olen spetsialiseerunud lastele, eriti kaksikutele."
Mrs. Smith: "Just seda mina ja mu abikaasa loodamegi. Tulge sisse ja võtke istet."
Fotograaf (tooli lähemale nihutades): "Nii et müügijutu võime vahele jätta?"
Mrs. Smith: "Äge muretsege. Me oleme abikaasaga ühel meelel, et seda tuleb teha."
Fotograaf: "Noh, võib-olla hakkame siis pihta."
Mrs. Smith (punastades): "Millest me üldse alustame?"
Fotograaf: "Ärge muretsege, jätke kõik minu hooleks. Tavaliselt ma proovin paar korda vannis, korra diivani peal ja võib-olla paar korda voodis. Mõnikord annab elutoa põrand väga häid tulemusi."
Mrs. Smith: "Vann, elutoa põrand...? Pole ime, et see minul ja Harryl ei ole õnnestunud."
Fotograaf: "Noh, keegi meist ei saa iga kord häid tulemusi garanteerida, aga kui me proovime mitut erinevat kohta kuues - seitsmes erinevas asendis, siis ma olen kindel, et te jääte tulemusega rahule. Tegelikult ka minu visiitkaardil on kirjas "Rahulolu on minu eesmärk."."
Mrs. Smith: "Vabandage mind, aga kas see pole pisut ebakonventsionaalne?"
Fotograaf: "Proua, minu erialal tuleb võtta asja rahulikult ja mitte kiirustada. Ka minule meeldiks viie minutiga valmis saada, aga niisuguse töö tulemustega ei jääks te kindlasti rahule."
Mrs. Smith: "Kas teil on sellel erialal palju edu olnud?"
Fotograaf (võtab oma kohvrist mõned beebifotod): "Vaadake ainult seda.
Uskuge või mitte, aga see on tehtud Londoni kesklinnas bussi katusel."
Mrs. Smith: "Taevas hoidku!"
Fotograaf: "Ja sellel fotol on linna kõige ilusamad kaksikud. Nad tulid märkimisväärselt hästi välja, kui arvestada, kui raske oli nende emaga töötada."
Mrs. Smith: "Kas tõesti?"
Fotograaf: "Jah, ma kardan küll. Ma pidin ta viimaks Hyde Parki viima, et töö korralikult tehtud saada. Ma pole kunagi sellistes võimatutes tingimustes töötanud. Inimesed trügisid meie ümber neljas-viies reas, igaüks tahtis pilgu peale visata."
Mrs. Smith: "Neljas-viies reas?"
Fotograaf: "Jah, ja seda rohkem kui kolm tundi. Ema läks nii närvi, et hakkas rahva peale karjuma. Ma ei saanud keskenduda. Ma kardan, et olin sunnitud paluma paaril mehel teda kinni hoida. Selleks ajaks hakkas juba pimedaks minema ja kui oravad tulid välja mu varustust näksima, siis ma
lihtsalt pakkisin asjad kokku."
Mrs. Smith: "Tähendab nad tõsti näksisid teie... ee... varustust?"
Fotograaf: "Seda küll, aga see kõik kuulub töö juurde. Ma olen oma patenteeritud tehnika väljatöötamisele kulutanud aastaid. Vaadake näiteks seda last, see on tehtud suure kaubamaja vaateakna ees."
Mrs. Smith: "Ma lihtsalt ei suuda seda uskuda."
Fotograaf: "Noh, proua, kui te valmis olete, siis ma sean statiivi üles nii et me saame tööle hakata."
Mrs. Smith: "STATIIVI?"
Fotograaf: "Jajah, ma pean selle riista hoidmiseks statiivi kasutama. Muidu on see liiga raske. Mrs. Smith! Mrs. Smith...! Taevake, ta minestas..."
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Läheb kogemuste vahetamiseks Eesti Politsei peatirektor Afrikasse.
Kurdab seal oma muret,et mul on kaadriga probleeme. Julged ja ettevõtlikud pidin kinni panema kuna hakkasid raha võtma. Virgad ja targad on läinud parema palga peale. Jäänud on ainult komissarid ja pensioni eelikud.
Kohalik kuningas vastab, et ära muretse annan sulle mehi niipalju kui sul vaja on minu omad ei oska raha küsida sest nad ei teagi, mis see on.
Peadirektor küsib, et ega nad sul inimsööjad ei ole kuningas vastab, et siin Aafrikas on küll vahest juhtunud aga ega nad seal Eestis seda tagema ei hakka.
Läheb aasta mööda kõik laabub hästi riigikogu rahul, et ei pea lisa kulutusi tegema rahvas rahul, et kord on majas. Aga ühel päeval tuleb peadirektor tööle ja märkab, et ümbrus on kuidagi must hakkavad koristajat otsima ja ei leiagi. Siis tuli tal meelde koheselt Afrikast pärit kaader, et vist sõid sindrid koristaja ära. Kutsub siis pealiku enda juurde ja küsib, et sinu mehed pistsid koristaja nahka pealik vastab, et ma täpselt ei tea aga ma täpsustan.
Läheb siis omade juurde ja kukub kohe sõimama, et mis teil lollidel puudu oli, et aasta otsa sõite direktoreid ja prefekte ja midagi ei juhtunud nüüd sõite selle kõige tähtsama isiku ära ja kohe on jamad kaelas.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Reklaam,

Miks on Keskerakonnaga liitunud uued tegijad?
Liis Tappo - noh teate ee. Mu abikaasal oli vaja, et mõned kinnisvaraprobleemid saaksid soodsa lahenduse ää!

Andres Oper - Sellepärast, et jalgpallikoolile toetust saada.

Peeter Võsa - mul on seal paar kinnistut ripakil ja oli lihtsalt vaja, et asjad kiiresti aetud saaks, hõkk! Kuulge valage õlut, ilgelt sitt on olla!

Diana Klass - ah lubati sooja kohta ühe riigifirma juhatusse ja ma tõesti ei jaksa üksinda nelja last kasvatada ning tööd ka nagu eriti ei viitsi teha.

Margus Metstak - möh? kas see oli keskerakond kuhu ma astusin? oi vittu!!

Peeter Rebane - see et Savisaal lubas Sakala keskusest pedeklubi teha, sihukese modelnse.
Kasutaja avatar
tt
Fitting 38"

Jeremy James and Richard Handcuff Themselves to a Bus...

Postitus Postitas tt »

Kasutaja avatar
Yeah
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Yeah »

Nonii nahh..i, elu on ikka üllatus...

http://www.hot.ee/tulnukas2006/
Emotikonid on SEES
Kasutaja avatar
Yeah
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Yeah »

Emotikonid on SEES
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Yeah kirjutas:Ja veidi mustkunsti... :oops:
http://fishki.net/comment.php?id=12602
Oh.ho.hohoooo! :shock: :twisted:
Peks paluma firma juhtkonnal suvepäevdele enima kutsuda. Siis saaks kohe lahti murest, et kollektiiv loid ja ei viitsi firma üritustel käia.

Või näiteks mõnele võistlusel peaesinejaks enne auhindade üleandmist. Muidu kogu aeg mure, et keegi ei viitsi kohale jääda :twisted: ja tulemusi/auhindu ära oodata. Peale sellist etteastet vist keegi ei mäletsksi, et tulemuste kokku arvamine viibis mõned tunnid.
Kasutaja avatar
tt
Fitting 38"

Postitus Postitas tt »

Yeah kirjutas:Nonii nahh..i, elu on ikka üllatus...

http://www.hot.ee/tulnukas2006/
allalaetav fail: http://mart.bumpclub.ee/tulnukas/tulnukas.avi

mina liigitaks filmi pigem draama žanrisse, sest tükati eesti noorsoo elu ongi selline
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”