Kogus on pisut üle 200rm.Hind 3000eur.
Valdavalt tegu lehtpuuga,millest enamus lepp.
900eur lisatasu eest olen nõus ka kõik ära halutama.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Mis valemiga sul see rm kogus arvutatud on. Müü ikka õiget asja!ardi kirjutas:Kogus on pisut üle 200rm/100tm.
Millele Su hüüdlause põhineb? Aastakümnetepikkusel kogemusel küttepuude tegemisel?grouse kirjutas:Mis valemiga sul see rm kogus arvutatud on. Müü ikka õiget asja!ardi kirjutas:Kogus on pisut üle 200rm/100tm.
Olen piisavalt küttepuid teinud, et nendest kogustest/numbritest aru saada.v6sa kirjutas:Millele Su hüüdlause põhineb? Aastakümnetepikkusel kogemusel küttepuude tegemisel?
Ja palju siis "piisavalt küttepuid teinu" pilk pakub selle virna koguseks pildi alusel, et kohe kiunatama pani?grouse kirjutas:Olen piisavalt küttepuid teinud, et nendest kogustest/numbritest aru saada.v6sa kirjutas:Millele Su hüüdlause põhineb? Aastakümnetepikkusel kogemusel küttepuude tegemisel?
Võtsin tihumeetrid välja,ruumimeetrid on ju mõõdetavad pikkus x laius x kõrgus .Koefitsendi ja selle alusel tihumeetrid võib igaüks ise hinnata nii kuidas heaks arvab.grouse kirjutas:Olen piisavalt küttepuid teinud, et nendest kogustest/numbritest aru saada.v6sa kirjutas:Millele Su hüüdlause põhineb? Aastakümnetepikkusel kogemusel küttepuude tegemisel?